Skocz do zawartości

Sklep a demontownia  

33 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy popierasz takie rozwiązanie

• Tak
    • Nie
    • Jest mi to obojętne
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Proponuje wprowadzenie oficera lub opcji pozwalającej na zwrot 100% wartości wloty przy demontowaniu. Oficer mógłby np zwiększać o 5 % na poziom wartość zwracaną za demontaż

1lvl - 75% wartości

2lvl 80% wartości

itp

Ew dodatek tak jak wyłączenie prowizji w banku na 14 dni, podobnie z demontownią

100% wartości floty przez 14 dni

Oczywiście dana opcja powinna być odpowiednio droga np 100 dodatków za miesiąc.

Co myślicie o takim rozwiązaniu?

Napisano

Nie no, bez przesady...

Tak to każdy wykupi 100% i nie będzie kogo złomować bo się zdemontuje i do banku włoży, znajdzie cel - zbuduje flote - atakuje - zbiera - demontuje ;(

Ew. 5poziomów, każdy poziom 1%.

Kwota owej demontowni musiałaby wynosić przynajmniej 10% wartości twojej floty, a w niektórych przypadkach w przeliczeniu na dodatki to kosmiczne kwoty...

Ogólnie jestem na nie!

#DOWN!

Piszesz na nie, a w ankiecie wcisnąłeś TAK xD

Gość Nyczu99
Napisano

Jak pisalismy na sb:

Proponuje wprowadzic jednorazowy demontek za 20 dodatkow powiedzmy ktory odda nam 100% wartosci. Jednakze ograniczylbym to do 5 takich demontow na tydzien bo ludzie miedzy innymi Catalyst by sie tak demontowal caly czas.

PS. Sory za brak pl znakow ale niestety nie jestem w domu :)

Napisano

Nie,

bo nie.

*edit* taki też oddałem głos...

czemu?

1.Bo każda możliwość demontażu za 100% jest przegięciem... nie umiesz latać to nie szukaj winy w agresorze...

2.To po co robić fsy?

Mogę też mieć pomysł ?

Zróbmy możliwość "disconecta" od neta na 3 minuty - wskazanemu obrońcy za powiedzmy 50 dodatków. Oczywiście ograniczmy to do 5 sztuk w tygodniu - LOL.

Napisano
  W dniu 18.01.2011 o 18:34, Nyczu99 napisał:

A ja nie - czasem trzeba demontnąć flotkę aby się obronić :)

Nie da sie wybronić demontownią podczas lotu no chyba ze juz nie ogarniasz fsów:P

Ja bym sie przychylił nawet do całkowitego usunięcia demontowni.

COs mi sie odbiło ze ma byc ona zlikwidowana

Gość Nyczu99
Napisano

Da się - koleś leci na Cb niewiadomo jaką flotką, Ty swoją demontujesz i robisz z surki obronę - typ się rozbija całkowicie lub w dużej części.

Napisano

Ja tak samo byłbym skłonny prosić o zlikwidowanie demontowni... Jak nie możesz grać to włącz urlop a nie demontuj floty :D

Na tak są chyba wszystkie osoby które nie potrafią pilnować floty :D

Gość Nyczu99
Napisano

No napewno się nie zgodzę na całkowite usunięcie demontowni. Dlaczego?

Nie raz mi się zdarzyło wybudować ten statek którego nie chciałem i dlatego używałem demontowni, i założę się że nie tylko ja tak robiłem ...

Napisano
  W dniu 18.01.2011 o 20:53, Nyczu99 napisał:

No napewno się nie zgodzę na całkowite usunięcie demontowni. Dlaczego?

Nie raz mi się zdarzyło wybudować ten statek którego nie chciałem i dlatego używałem demontowni, i założę się że nie tylko ja tak robiłem ...

Dobrze powiedziane Nyczu ;) Tez tak mialem nie raz ...

Napisano
  W dniu 18.01.2011 o 21:22, ToTylkoJa napisał:

Podczas ruchu flot na dana planete/moon (może to być nawet flota agresora) nie można demontować.

Za błedy sie płaci panowie Nyczu i Chroscik :P

Nie chodzi o to jak jakas flota na mnie leci ... Tylko poprostu jak zle postawisz statki ...

Napisano

A więc można zachować jednak z limitem dziennym max. 10-15 bln metalu.

W ten sposób nie da się zdemontować całej dużej floty w kilka dni, a takie ww. pomyłki będzie można poprawić z tradycyjnym kosztem 30% wartości floty.

Gość Nyczu99
Napisano

Inaczej mówiąc pomylisz kolumny :D Szczególnie je mylę jak coś wypiję ... :D

Neriel uważam że masz rację :)

Napisano

Nyczu to nie pij :P Ja również byłbym za całkowitą kasacją demontowni lub za zmniejszeniem do przynajmniej 50% zwracanych surowców. Pomysł Nariela jest dobry z tym że wprowadziłbym 50%. :)

Napisano

jak widzę temat wzbudził ożywioną twórczą dyskusję:)

Ja myślę że pomysł z oficerem ew technologią odpowiednio drogą zwiększającą % zwracanych surowców przy demontarzu nie jest głupi....

A jak tak już chcemy wszystko likwidować zlikwidujmy BANK

Lecisz na farmę, koleś zawija surowce do banku i po zabawie...

I prowizję można zlikwidować....

Albo inny przykład wyliczam kolesia zlomuje flote, zostaje np 40bln deu do sfarmienia.... normalnie bym sfarmił a tak? koleś zawija to co zostało do banku i dofarmienia brak.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Musisz zaakceptować regulamin Warunki użytkowania.