Darth Misiek Posted January 2, 2011 Report Posted January 2, 2011 Jeden z moich ulubionych tytułów na konsolehttp://www.ff-fan.com/images/ffx/ffxbox4.jpg Gra stoi na wysokim poziomie oprawy wizualnej, ale chyba największym jej atutem jest dla mnie fabuła. FF X przeniesie nas do 'Spiry' gdzie poznamy ciekawych ludzi, zwiedzimy wiele ciekawych miejsc, gdzie czekają na nas przeciwnicy, ale także będziemy mogli zagrać w blitzball'a (jest to połączenie piłki ręcznej z nożną, tylko z tą różnicą, że przychodzi nam grać pod wodą). Blitzball jest również czymś dlaczego lubię wracać do tego tytułu, wraz z coraz większą ilością rozegranych meczy, dochodzimy powoli do perfekcji w strategii gry, ale również w statystykach postaci odnośnie blitzball'a. Myślę, że bez sensu jest opisywać tutaj fabułę gry, bo kto już w to grał to zna fabułę, a jeśli ktoś jeszcze nie grał, to przynajmniej będzie bardziej skupiony podczas oglądania przerywników Ogólnie grę oceniam na 9,5/10, polecam ją wszystkim graczom jako niezbędny tytuł wśród kolekcji. Quote
ZjadaczKotow Posted January 2, 2011 Report Posted January 2, 2011 FF X był całkiem fajny. Osobiście preferuję ff VII i IX ale to kwestia gusty. Mam wszystkie dostępne części i od części VI zaczyna się fajne granie Quote
Recommended Posts