ChRoScIk Napisano 25 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2010 Witam . Wiem, ze byl juz taki temat ale nie umiem znalsc ... Dzis o godz. 18:45 wyslalem sms'a na dodatki (9zl.-10.98zl.=220 dodatkow) . I nie otrzymalem sms'a zwrotnego choc kwota zostala pobrana ... ! Sms zostal wyslany z numeru 886-274-268 (nie moj numer) . Wiec jesli sms przyjdzie to go nie odczytam bo mam daleko do babci (a babcia nie umie czytac sms'ow) ... ! Wiec prosilbym o przeslanie kodu na PW ... Prosze o szybkie rozwiazanie problemu ... Z gory dziekuje ... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faziee Napisano 25 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2010 Taki sam problem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczypka Napisano 25 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2010 Ja wczoraj wysłałem sms za 19 zł i do dziś kodu nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChRoScIk Napisano 25 Grudnia 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2010 deusx moze dasz te dodatki ... A gdy otrzymamy sms zwrotny to wyslemy ci go na PW ... ! Zeby nie bylo, ze ktos oszukuje ... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 25 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2010 Oficjalnie napiszę, trwa awaria w fimie wapacz.pl, do poniedziałku problem naprawiam (miejmy nadzieję, że szybciej). Po naprawie wyślą zaległe sms'y, ew. reklamacje składany do firmy wapacz.pl (lub el2 sp. z o.o., dokładniej pod tym adresem - http://partner.wapacz.pl/zgloszenie_reklamacji). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChRoScIk Napisano 25 Grudnia 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2010 Oficjalnie napiszę, trwa awaria w fimie wapacz.pl, do poniedziałku problem naprawiam (miejmy nadzieję, że szybciej). Po naprawie wyślą zaległe sms'y, ew. reklamacje składany do firmy wapacz.pl (lub el2 sp. z o.o., dokładniej pod tym adresem - http://partner.wapacz.pl/zgloszenie_reklamacji). Czyli ja teraz specjalnie bede musial jechac do babci zeby odczytac tego sms'a i wyslac czy wpisac w grze i dostane 220 dodatkow (bo babcia nie umie odczytac smsa i mi wyslac tego kodu) ... ! Ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 26 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2010 Napisz maila do nas z numerem telefonu, przyślemy Ci ten kod. Skuzi dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChRoScIk Napisano 26 Grudnia 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2010 Napisz maila do nas z numerem telefonu, przyślemy Ci ten kod. Juz wyslalem maila wczoraj na : OGamtest@gmail.com . Wszystko wpisalem tak samo jak w tym temacie . A nie moglbys wyslac mi tego kodu na PW lub maila bo nie bede sie widzial teraz z babcia (a ona nie potrafi odczytywac esow) ... Z gory dziekuje ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczypka Napisano 27 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 Usterka jest już naprawiona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faziee Napisano 28 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 Dzis wyslalem esa za 19zł i brak dodatkow od 2 godzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-NightGhoust- Napisano 28 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 asdfiksowy, po wysłaniu esa masz otrzymać zwrotnego z kodem, który należy wpisać a nie dodatki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faziee Napisano 28 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 o to mi chodzilo -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChRoScIk Napisano 28 Grudnia 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 Sprawa wyjasniona MOZNA ZAMKNAC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi