ChRoScIk Napisano 25 Grudnia 2010 Zgłoszenie Napisano 25 Grudnia 2010 Witam . Wiem, ze byl juz taki temat ale nie umiem znalsc ... Dzis o godz. 18:45 wyslalem sms'a na dodatki (9zl.-10.98zl.=220 dodatkow) . I nie otrzymalem sms'a zwrotnego choc kwota zostala pobrana ... ! Sms zostal wyslany z numeru 886-274-268 (nie moj numer) . Wiec jesli sms przyjdzie to go nie odczytam bo mam daleko do babci (a babcia nie umie czytac sms'ow) ... ! Wiec prosilbym o przeslanie kodu na PW ... Prosze o szybkie rozwiazanie problemu ... Z gory dziekuje ... Pozdrawiam
szczypka Napisano 25 Grudnia 2010 Zgłoszenie Napisano 25 Grudnia 2010 Ja wczoraj wysłałem sms za 19 zł i do dziś kodu nie ma
ChRoScIk Napisano 25 Grudnia 2010 Autor Zgłoszenie Napisano 25 Grudnia 2010 deusx moze dasz te dodatki ... A gdy otrzymamy sms zwrotny to wyslemy ci go na PW ... ! Zeby nie bylo, ze ktos oszukuje ... Pozdrawiam
deusx Napisano 25 Grudnia 2010 Zgłoszenie Napisano 25 Grudnia 2010 Oficjalnie napiszę, trwa awaria w fimie wapacz.pl, do poniedziałku problem naprawiam (miejmy nadzieję, że szybciej). Po naprawie wyślą zaległe sms'y, ew. reklamacje składany do firmy wapacz.pl (lub el2 sp. z o.o., dokładniej pod tym adresem - http://partner.wapacz.pl/zgloszenie_reklamacji).
ChRoScIk Napisano 25 Grudnia 2010 Autor Zgłoszenie Napisano 25 Grudnia 2010 Oficjalnie napiszę, trwa awaria w fimie wapacz.pl, do poniedziałku problem naprawiam (miejmy nadzieję, że szybciej). Po naprawie wyślą zaległe sms'y, ew. reklamacje składany do firmy wapacz.pl (lub el2 sp. z o.o., dokładniej pod tym adresem - http://partner.wapacz.pl/zgloszenie_reklamacji). Czyli ja teraz specjalnie bede musial jechac do babci zeby odczytac tego sms'a i wyslac czy wpisac w grze i dostane 220 dodatkow (bo babcia nie umie odczytac smsa i mi wyslac tego kodu) ... ! Ok.
deusx Napisano 26 Grudnia 2010 Zgłoszenie Napisano 26 Grudnia 2010 Napisz maila do nas z numerem telefonu, przyślemy Ci ten kod. Skuzi dodał reakcję 1
ChRoScIk Napisano 26 Grudnia 2010 Autor Zgłoszenie Napisano 26 Grudnia 2010 Napisz maila do nas z numerem telefonu, przyślemy Ci ten kod. Juz wyslalem maila wczoraj na : OGamtest@gmail.com . Wszystko wpisalem tak samo jak w tym temacie . A nie moglbys wyslac mi tego kodu na PW lub maila bo nie bede sie widzial teraz z babcia (a ona nie potrafi odczytywac esow) ... Z gory dziekuje ...
faziee Napisano 28 Grudnia 2010 Zgłoszenie Napisano 28 Grudnia 2010 Dzis wyslalem esa za 19zł i brak dodatkow od 2 godzin
-NightGhoust- Napisano 28 Grudnia 2010 Zgłoszenie Napisano 28 Grudnia 2010 asdfiksowy, po wysłaniu esa masz otrzymać zwrotnego z kodem, który należy wpisać a nie dodatki
ChRoScIk Napisano 28 Grudnia 2010 Autor Zgłoszenie Napisano 28 Grudnia 2010 Sprawa wyjasniona MOZNA ZAMKNAC
Rekomendowane odpowiedzi