Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Zostałem zmuszony do założenia takiego tematu ponieważ wypowiedzi z e-maila ani kupy ani du** za przeproszeniem się nie trzyma

nie wiem czy dalej Sgo odpowiada na e-maila czy deus poprosiłem o zmianę nicku i e-maila i nie mogę się doprosić chodzby komuś nie nie chciało zmienić tego! A powodu nie znam nie wyjaśniono mi przedstawię teraz wiadomości z e-maila:

nie jest to co mi odpisano chore ? załóżmy że oddaje konto ktoś gra kase ładuje wy mu danych nie zmieniacie

a ja konto zabieram załużmy ładną sumę kupił dodatków i co teraz? pozwalacie też w ten sposób na przekręty

W dniu 15 grudnia 2010 17:49 użytkownik artur xxxwp.pl> napisał:

witam

Proszę o zmianę nicku na uni 2 koncie sami na tygrys55 i e-maila arturkol42@wp.pl ID MATKI: 365057

podałem wszystkie dane odp.

W dniu 2010-12-15 18:34, OGam - support pisze:

> Brak dokładnych danych, ponad to, nazwa "tygrys55" widnieje w naszych systemie zmian dość dużo razy, więc zamiana nicku będzie możliwa po 40 dniach użytkowania konta.

moja odp.

W dniu 15 grudnia 2010 22:24 użytkownik artur xxx@wp.pl> napisał:

witam ponownie

Bardzo przepraszam ale jakich danych? uni podane, nick podany, id matki podane !!!!

co to wogólę znaczy zmian dosyć duzo w systemie? jakie zmiany ten nick ma kilka miesięcy nic nie było zmieniane, więc nie wiem

o co wam chodzi jest nowym właścicielem konta nie mam prawa do zmiany? Albo po prostu wam się nie chce! z tego widać.

kolejna odpowiedz ogam

W dniu 2010-12-16 13:27, OGam - support pisze:

> Jak już pisałem, zmiana nicku będzie możliwa po 40 dniach od napisania pierwszej wiadomości. Proszę się przypomnieć.

moja odpowiedz

W dniu 16 grudnia 2010 19:14 użytkownik artur xxx@wp.pl> napisał:

Witam

Moje pytanie jest takie dlaczego 40dni? tak jak pisałem nikt nic nie zmieniał na koncie przez pół roku

ja te konto dostałem od gracza sami który grał i przestał i w każdej chwili mu może zachcieć się grać i weźnie konto

z powrotem i co później ? ciekawe jak zabierze i na forum poproszę o konto ciekawy jestem czy je dostane

pewnie on dostanie bo jego dane są a mnie wszyscy olejecie.

odpowiedz ogam:

W dniu 2010-12-16 22:31, OGam - support pisze:

> Taka jest wola administracji, jeżeli gracz będzie chciał wziąć swoje konto z powrotem to ma do tego prawo, bo on je założył.

Napisano
Proszę o zmianę nicku na uni 2 koncie sami na tygrys55 i e-maila arturkol42@wp.pl ID MATKI: 365057

Gratuluje dokładności danych, szczególnie sekcji "email".

Jak już pisałem, zmiana nicku będzie możliwa po 40 dniach od napisania pierwszej wiadomości i nic tego nie zmieni.

Napisano

Tygrys powinieneś napisać iż chcesz zmiany na koncie na uni 2 z nick'u SAMI na nick TYGRYS55 oraz z maile (widniejącego na koncie) na mail (twój) ID matki XXXXXX oraz podajesz aktualne hasło do konta :) To wszystko :)

Napisano

zawsze pisałem tak i nie było problemu, a po za tym jak coś jest nie jasne nie można poprosić o napisanie jeszcze raz ino zasłaniać się że za dużo zmian w systemie których nie było? nie wiem kto jest taki sprytny

i liczył że na głupiego trafił

I rozumie że jak oddam konto ktoś włoży wysiłek pieniądze i czas mogę konto zabrać na zot bez konsekwencji bo tak na razie wynika

nie ma to jak frontem do klienta:/ nie wiem

Napisano

W ten sposób się zachęca graczy do przejmowania kont od znajomych którzy nie graja. A propos nie widziałem takiego punktu w regulaminie,którym by określał w jakim czasie się zmienia nicka.Widać ze już powoli gra się skłania do upadku.

Napisano

W ten sposób się zachęca graczy do przejmowania kont od znajomych którzy nie graja. A propos nie widziałem takiego punktu w regulaminie,którym by określał w jakim czasie się zmienia nicka.Widać ze już powoli gra się skłania do upadku.

Dziwne wnioski wysuwasz, do przejmowania kont jest odpowiednia opcja w rejestracji. A jeżeli jakieś konto jest modyfikowane x razy w miesiącu to po prostu można dostać negatywną odpowiedź za jakiś czas i dostać określony termin, za jaki ma się zgłosić.

Napisano

Wiesz Deusx, Tygrys ma trochę racji. Skoro dostał passy do konta to widocznie ma do niego dostęp i chce się zabezpieczyć przed ewentualnością że komuś się odwidzi a on już kasę wyda na dodatki. Gdy taka ewentualność zajdzie wiesz że będziesz musiał mu tą kasę zainwestowaną oddać? On będzie w stanie ci udowodnić że to on wpłacił środki.

Napisano

jak taką opcję zrobisz to będę bardzo wdzięczny i nie będę musiał pisać a ty szukać czasu żeby zmienić dane bo może być to meczące bo sam w grze nie jeste pewnie co chwile ktoś chce jakiś zmian

aha i jeszcze można takie małe zabezpieczenie że idzie ino co tydzień zmienić coś nie częściej

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Musisz zaakceptować regulamin Warunki użytkowania.