matik3652 Napisano 9 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Witam, gram z bratem na jednym ip ale mamy 2 komputery i sz.p () SithGrom dał mi kiedyś ostrzeżenie że gramy jednocześnie chyba myślał że na jednym komputerze. I pytanie brzmi czy możemy grać równocześnie (nie utrzymując kontaktu typu ACS itd.) na obu komputerach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 9 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Możecie grać razem na jednym ip, nawet być w jednym sojuszu. Jednakże musisz zgłosić grę z jednego ip oraz nie może być kontaktu flot. Fragment regulaminu2.2. Jeżeli kilku graczy (np. rodzeństwo) posiada wspólny dostęp do internetu, na przykład w sieci osiedlowej lub akademickiej czy też kafejce internetowej nie mogą wystąpić między ich kontami żadne cechy wspólne (np. ten sam sojusz jest dozwolony). Zabronione jest również omijanie multialarmu, czyli kontakty floty jak np. transporty, wzajemne ataki, ataki zwiazku, wspólna obrona. W przypadku wykrycia celowego omijania tego zabezpieczenia konta mogą zostać potraktowane jako multikonto i zablokowane. Ukarane mogą zostać także wszystkie inne konta pomagające w tym procederze.2.3. Podczas korzystania z funkcji "Gra z jednego IP" zabrania sie w przesylania surowców miedzy zgloszonymi kontami, ataków (i podobnych). @DOWN Co do tego to nie jestem pewien.Poczekaj na jakiegoś operatora i on udzieli Tobie odpowiedzi.Ja nie chcę wprowadzać w błąd dlatego wstrzymam się od komentarzy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matik3652 Napisano 9 Grudnia 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Dobrze ale wszystko jest zgłoszone a ty dalej nie odpowiedziałeś na pytanie...A regulamin czytałem tylko wole się upewnić.1.4. Podczas gry na jednym komputerze z innymi graczami, tylko JEDNO konto na Universum moze być zalogowane. (Tak więc, gdy grupa osob korzysta z jednego komputera i gra na tym samym Universum każdy musi poczekać na swoją kolej). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 9 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Jeżeli posiadacie DWA komputery możecie grać jednocześnie, owy fakt należy zgłosić SGO danemu uniwersum, wyróżniając w zgłoszeniu DWA osobne komputery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi