elwis92 Napisano 7 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Witam, dzisiaj przed wyjściem na szkolenie chciałem zawrócić flotę z misji stacjonuj, jak zawsze póki nie mam moon'a.Niestetynie mogłem się zalogować z jakiś technicznych problemów serwera?: http://img220.imageshack.us/f/ogamxt.jpg/No i jak przyszedłem tak jak sie spodziewałem 9kk GŚ poszło w piach.Prosiłbym o wytłumaczenie, zwrot floty, lub surowców.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 7 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Oczywiście dział "Ważne informacje" nie jest dość ważny, żeby tam zaglądnąć..Prośby o oddanie surowców i floty wysyłamy na maila i według wzoru w poniższym temacie: Wzór @DOWNPrzecież to nie wyścigi :]@EDITHeh.. Nie musiałeś się tłumaczyć ^^ (bynajmniej nie mi ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 7 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Neriel, uprzedziles mnie o kilka minut, a tylko dlatego ze kolacje poszedlem zrobic sobie. @UPWiem, ale nie potrzebnie napisalem posta jak twoj juz byl na forum. Fakt, gdy wszedlem na ten temat zawolano mnie abym zrobil sobie kolacje a gdy przyszedlem to juz strony nie odswiezalem i twoj post z pewnoscia byl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToTylkoJa Napisano 7 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Moona nie miałeś tam nigdy latałes z planety na planete.o 15:40 serwer smigał jak szalony dopiero o 16 wysiadł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elwis92 Napisano 11 Grudnia 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 Moona nie miałeś tam nigdy latałes z planety na planete.o 15:40 serwer smigał jak szalony dopiero o 16 wysiadł.Więć uważasz, że ten screen to fake?Zreztą nie wspominałem, że miałem tam moon'a, dosyć wyraźnie napisałem, żę DOPÓKI nie mam moona, to wysyłam na stacjonuj z zawracaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi