elwis92 Posted December 7, 2010 Report Share Posted December 7, 2010 Witam, dzisiaj przed wyjściem na szkolenie chciałem zawrócić flotę z misji stacjonuj, jak zawsze póki nie mam moon'a.Niestetynie mogłem się zalogować z jakiś technicznych problemów serwera?: http://img220.imageshack.us/f/ogamxt.jpg/No i jak przyszedłem tak jak sie spodziewałem 9kk GŚ poszło w piach.Prosiłbym o wytłumaczenie, zwrot floty, lub surowców.Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neriel Posted December 7, 2010 Report Share Posted December 7, 2010 Oczywiście dział "Ważne informacje" nie jest dość ważny, żeby tam zaglądnąć..Prośby o oddanie surowców i floty wysyłamy na maila i według wzoru w poniższym temacie: Wzór @DOWNPrzecież to nie wyścigi :]@EDITHeh.. Nie musiałeś się tłumaczyć ^^ (bynajmniej nie mi ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiG Posted December 7, 2010 Report Share Posted December 7, 2010 Neriel, uprzedziles mnie o kilka minut, a tylko dlatego ze kolacje poszedlem zrobic sobie. @UPWiem, ale nie potrzebnie napisalem posta jak twoj juz byl na forum. Fakt, gdy wszedlem na ten temat zawolano mnie abym zrobil sobie kolacje a gdy przyszedlem to juz strony nie odswiezalem i twoj post z pewnoscia byl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToTylkoJa Posted December 7, 2010 Report Share Posted December 7, 2010 Moona nie miałeś tam nigdy latałes z planety na planete.o 15:40 serwer smigał jak szalony dopiero o 16 wysiadł. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elwis92 Posted December 11, 2010 Author Report Share Posted December 11, 2010 Moona nie miałeś tam nigdy latałes z planety na planete.o 15:40 serwer smigał jak szalony dopiero o 16 wysiadł.Więć uważasz, że ten screen to fake?Zreztą nie wspominałem, że miałem tam moon'a, dosyć wyraźnie napisałem, żę DOPÓKI nie mam moona, to wysyłam na stacjonuj z zawracaniem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts