ZjadaczKotow Napisano 1 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Witam!Pomyślałem ostatnio.... stagnacja sie załączyła na Ogam... A tu konkursik Akurat przeszedłem z braku czasu ( świeży mąż swojej żony ) na EKO i nie miałem jak przystąpić do konkursu. W każdym razie miło dla złomiarzy COś mi jednak nie daje spokoju.Wiem, że admini starają się jak mogą i naprawdę co chwila fajne promocje i konkursy ( ok 2 odkąd tu jestem ) ale... brakuje mi czegoś... jakiś nowych budynków, stateczków, obrony, powiewu świeżości. Wiem, może my gracze nie jesteśmy zbyt twórczy, może trochę leniwi ale wystarczy tylko bodziec ( ostatnia akcja grosz...) a zjednoczymy się Jeden PW napisany na czerwono w stylu " KONKURS NA NOWY BUDYNEK, STATEK, DZIAŁKO " a staniemy w szeregach, chetni do boju o lepszy byt naszej ukochanej ugameli Proszę pomyślmy o tym wspólnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 1 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Ja cały czas żyję w nadziei, że zostaną w końcu wprowadzone zadania -> http://forum.ogam.online/?/topic/2414-zadania/Ruio mówił, że zakończeniu zmagań z wydobyciem i innymi pierdółkami weźmie się chyba właśnie za te zadania, a to przyniesie trochę świeżości w zatęchłe mury OGam`u . BTW: To chyba nie jest odpowiedni dział na taką rozmowę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 1 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Jak sądzę brak nam ludzi ogarniętych w językach, żeby pisać takie bajery.. chyba rok czekaliśmy na SD, bo nikt nie umiał tego zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 1 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Ale zrobienie zadań nie jest trudne, co pracochłonne.Większość zadań polega jedynie na wprowadzeniu jakichś liczników przy wykonywaniu odpowiednich rzeczy, bądź warunków przyznania nagrody po osiągnięciu jakiegoś poziomu budynku, czy to badania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZjadaczKotow Napisano 1 Grudnia 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 poczytałem i dochodzę do wniosku, że to rewelacyjny pomysł. Czy naprawdę nikt nie ma ochoty się tym zająć? dzięki temu budujemy potęgę ogam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 1 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Wydobycie jest już skończone, obecnie trwają testy tego skryptu i na razie. Po wprowadzeniu będą wprowadzane zadania, obiecuję, że z zadaniami szybko się uwiniemy. Co do nowych budynków, floty, obrony, badania - jak ktoś wymyśli coś sensownego - proszę bardzo, niema żadnego problemu coś takiego wprowadzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi