Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam!

Pomyślałem ostatnio.... stagnacja sie załączyła na Ogam... A tu konkursik :) Akurat przeszedłem z braku czasu ( świeży mąż swojej żony ) na EKO i nie miałem jak przystąpić do konkursu. W każdym razie miło dla złomiarzy :) COś mi jednak nie daje spokoju.

Wiem, że admini starają się jak mogą i naprawdę co chwila fajne promocje i konkursy ( ok 2 odkąd tu jestem ) ale... brakuje mi czegoś... jakiś nowych budynków, stateczków, obrony, powiewu świeżości. Wiem, może my gracze nie jesteśmy zbyt twórczy, może trochę leniwi ale wystarczy tylko bodziec ( ostatnia akcja grosz...) a zjednoczymy się :) Jeden PW napisany na czerwono w stylu " KONKURS NA NOWY BUDYNEK, STATEK, DZIAŁKO " a staniemy w szeregach, chetni do boju o lepszy byt naszej ukochanej ugameli :)

Proszę pomyślmy o tym wspólnie :)

Napisano

Jak sądzę brak nam ludzi ogarniętych w językach, żeby pisać takie bajery.. chyba rok czekaliśmy na SD, bo nikt nie umiał tego zrobić :P

Napisano

Ale zrobienie zadań nie jest trudne, co pracochłonne.

Większość zadań polega jedynie na wprowadzeniu jakichś liczników przy wykonywaniu odpowiednich rzeczy, bądź warunków przyznania nagrody po osiągnięciu jakiegoś poziomu budynku, czy to badania.

Napisano

Wydobycie jest już skończone, obecnie trwają testy tego skryptu i na razie.

Po wprowadzeniu będą wprowadzane zadania, obiecuję, że z zadaniami szybko się uwiniemy.

Co do nowych budynków, floty, obrony, badania - jak ktoś wymyśli coś sensownego - proszę bardzo, niema żadnego problemu coś takiego wprowadzić.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Musisz zaakceptować regulamin Warunki użytkowania.