Kicha Napisano 1 Grudnia 2010 Zgłoszenie Napisano 1 Grudnia 2010 http://gfx.filmweb.pl/po/28/32/122832/7343444.3.jpg?l=1289487618000 reżyseria: Glen Keane, Nathan Greno (więcej...)scenariusz: Josann McGibbon, Sara Parriottpremiera: 26 listopada 2010 (Polska) 2010-11-26 24 listopada 2010 (Świat) 2010-11-24produkcja: USAgatunek: Animacja, Familijny, Komedia, Musical Cytat Flynn (Maciej Stuhr), uroczy awanturnik ścigany przez rozbójników, znajduje schronienie w opuszczonej wieży. Spotyka tam piękną i pełną temperamentu Roszpunkę (Julia Kamińska), dziewczynę, której złote włosy mają magiczną moc. Żyjąca na odludziu księżniczka marzy, by poznać świat i przeżyć coś ekscytującego. Czarujący łotrzyk Flynn staje się jej przepustką do wolności.. Disney stanął na wysokości zadania. Trzeba przyznać, że dawno już w kinie nie było takiej bajki. Bajka w typowych klimatach Disney`a, do których Nas kiedyś przyzwyczaił. Naprawdę fajnie im to wyszło.Kolorowo, żywo i pozytywnie. Bajka skierowana szczególnie w stronę maluchów. Co jakiś czas ktoś śpiewa (czyli tak, jak to właśnie bywało w Disney`u), nuci, czy gra . Niemniej jednak starsza część widowni też nudzić się nie będzie. Sporo humoru i zabawnych scen, a także wzruszające momenty. Moja Luba się popłakała .Polecam !
ZjadaczKotow Napisano 1 Grudnia 2010 Zgłoszenie Napisano 1 Grudnia 2010 Idę w weekend do kina to się wypowiem ale fajnie to wygląda Żona mnie namówiła na to
Kicha Napisano 1 Grudnia 2010 Autor Zgłoszenie Napisano 1 Grudnia 2010 Duży popcorn, cola i paczka chusteczek dla żony .Udanego seansu .
Marvelus111 Napisano 3 Grudnia 2010 Zgłoszenie Napisano 3 Grudnia 2010 Ja tam z klasą idę na harry'ego insygnię cz. 1 ale na to też się wybieram
Rekomendowane odpowiedzi