Kicha Posted December 1, 2010 Report Share Posted December 1, 2010 http://gfx.filmweb.pl/po/28/32/122832/7343444.3.jpg?l=1289487618000 reżyseria: Glen Keane, Nathan Greno (więcej...)scenariusz: Josann McGibbon, Sara Parriottpremiera: 26 listopada 2010 (Polska) 2010-11-26 24 listopada 2010 (Świat) 2010-11-24produkcja: USAgatunek: Animacja, Familijny, Komedia, Musical Flynn (Maciej Stuhr), uroczy awanturnik ścigany przez rozbójników, znajduje schronienie w opuszczonej wieży. Spotyka tam piękną i pełną temperamentu Roszpunkę (Julia Kamińska), dziewczynę, której złote włosy mają magiczną moc. Żyjąca na odludziu księżniczka marzy, by poznać świat i przeżyć coś ekscytującego. Czarujący łotrzyk Flynn staje się jej przepustką do wolności.. Disney stanął na wysokości zadania. Trzeba przyznać, że dawno już w kinie nie było takiej bajki. Bajka w typowych klimatach Disney`a, do których Nas kiedyś przyzwyczaił. Naprawdę fajnie im to wyszło.Kolorowo, żywo i pozytywnie. Bajka skierowana szczególnie w stronę maluchów. Co jakiś czas ktoś śpiewa (czyli tak, jak to właśnie bywało w Disney`u), nuci, czy gra . Niemniej jednak starsza część widowni też nudzić się nie będzie. Sporo humoru i zabawnych scen, a także wzruszające momenty. Moja Luba się popłakała .Polecam ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZjadaczKotow Posted December 1, 2010 Report Share Posted December 1, 2010 Idę w weekend do kina to się wypowiem ale fajnie to wygląda Żona mnie namówiła na to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kicha Posted December 1, 2010 Author Report Share Posted December 1, 2010 Duży popcorn, cola i paczka chusteczek dla żony .Udanego seansu . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvelus111 Posted December 3, 2010 Report Share Posted December 3, 2010 Ja tam z klasą idę na harry'ego insygnię cz. 1 ale na to też się wybieram Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts