Neriel Napisano 20 Listopada 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 Taa.. "niech wprowadzą" Zastanawiam się czy to jest takie proste. Powinna to być całkowita blokada, a nie zasada w regulaminie, bo będzie to kolejny punkt za który połowa graczy dostanie bana usprawiedliwiając się "bo ja nie wiedziałem" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANAH Napisano 20 Listopada 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 Nariel nie wiem czy to proste ale temat był podjęty przez Deusx'a swego czasu a teraz jak na razie cisza. Wydaje mi się że ta opcja powinna być skoro jest to - była - kopia gry wiadomej I częściowo rozwiązałoby to problem nowych graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasifek Napisano 21 Listopada 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 "Powinna to być całkowita blokada" dokładnie glupio dostanym banom mowimy nie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltan Napisano 28 Listopada 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 lol jest jakiś bug przy ściąganiu moonów bo kazik moona 4k zdjął mi 200k gs przecież to już śmieszna ilość a w dodatku w raporcie było że szansa na zniszczenie 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 28 Listopada 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 4 k moon to śmieszna średnica więc i śmieszna ilość GŚ styknie Ale szansa powinna być w takim wypadku 42% i 5% na utratę moona, więc coś z tym wzorem jest nie tak.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANAH Napisano 14 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Zrobiłem takich parę walk i: Starcie flot z: 14-12-2010 20:54:13. Agresor Kanah Lekki myśliwiec - 100 Obrońca EverNight Niszczyciel - 14.519 Ultra transporter - 4.485 Agresor Kanah Zniszczony! Obrońca EverNight Niszczyciel - 14.519 Ultra transporter - 4.485 Obrońca wygrał bitwę! Agresor stracił 400.000 jednostek.Obrońca stracił 0 jednostek.Na tych współrzędnych znajduje się teraz 180.000 Metal i 60.000 Kryształ. Prawdopodobienstwo powstania ksiezyca: 2% (2%)Utworzyl sie ksiezyc dookola planety XXXXXX [x:xxx:xx] ! 100 LM można postawić moona a chcą by ściągało się go 50.000.000 GŚ Chyba małe nieporozumienie by to było Fakt wysłałem 20 ataków ale za 8 czy 9 powstał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 14 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Jakbyś chciał to i tak samo można falami po 2% zniszczyć moona.. Czemu nikomu nie przeszkadza, ze flotę robi się 2 lata i można ją stracić wychodząc do toalety? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANAH Napisano 14 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Nariel nawet idąc na siku można puścić fsa i nie stracisz jej A poważnie oblicz przy tym ile stracisz GŚ jak będziesz wysyłał tak by było 2% ? wiesz 100 LM to nie 100.000 GŚ to nie ta sama cena I od razu mówię że to nie chodzi o mnie bo mam wystarczająco GŚ by nie straszne było ściąganie moonów tylko o graczy z niższego top Jak zabierzemy im możliwość strącania moonów przed wejściem do Top 20 to oni nigdy nie dojdą tych z wyższego Top Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 14 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 A kto powiedział, że tu są pojedynki 1 vs 1? Może jedna osoba ma problemy ze złapaniem floty (i dobrze.. większa uciecha jak się w końcu dorwie ) ale zleci się kilku kumpli z sojuszu i już nie będzie tak kolorowo Im ciężej moona zdjąć tym większa szansa, że utrzymamy flotę, a chyba lepiej polować na duże cele niż na jakieś z poziomu SJ. Niech się ludzie powoli rozwijają, a jeszcze jakby próg jakiś dodać, żeby taki kanah im 4 moonów dziennie nie demolował to by w końcu było na co polować Co do wzoru i % jestem pewien, że jest bardzo dobrze jednak wydaje mi się, że problem leży po stronie właśnie tworzenia moona.. nieograniczona możliwość prób, które nic nie kosztują brzmi zbyt prosto i chyba powinniśmy podyskutować co zmienić właśnie w tej sprawie. @ DOWNTak tylko podałem twój nick, bo masz dużo GŚ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANAH Napisano 14 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Nie demontuje moonów dla zabawy i nie latam - a raczej staram się nie latać - na mizerne cele Co do końca twej wypowiedzi to jest właśnie to co powinniśmy zrobić. Nie mówmy tylko o ograniczeniu niszczenia ale również o tym by nie było tak prosto i bez kosztów go postawić I teraz dochodzimy do kwestii ochrony słabych graczy To również powinno być rozwiązane jak najszybciej i nie powinno być problemów ze zdejmowaniem moonów dla zabawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi