Galaxi Posted November 13, 2010 Report Posted November 13, 2010 Witam . Może ktoś podać rangi na forum i od ilu postów one są ? Z góry dzięki. pozdro Quote
Kicha Posted November 13, 2010 Report Posted November 13, 2010 A co ? Masz zamiar zacząć spamować, żeby osiągnąć najwyższą ? Mogę zdradzić, że najwyższej, ostatniej rangi nikt na forum jeszcze nie ma i długo miał nie będzie. Mam zamiar za niedługo opublikować temat z przydatnymi poradami i informacjami odnośnie forum. Może umieszczę tam spis rang, chociaż jest ich trochę...Mam cichą nadzieję, że w bliżej nieokreślonej przyszłości zmienimy te rangi, na ... jakieś ciekawsze . Quote
Galaxi Posted November 14, 2010 Author Report Posted November 14, 2010 A co ? Masz zamiar zacząć spamować, żeby osiągnąć najwyższą ? nie no co ty . spamować nie będę . a do najwyższej to bym musiał kilka tysięcy postów pewnie napisać , co ? Quote
Kicha Posted November 14, 2010 Report Posted November 14, 2010 Owszem. Dokładnie 5k postów potrzeba, aby osiągnąć ostatnią rangę. Quote
KANAH Posted November 14, 2010 Report Posted November 14, 2010 Owszem. Dokładnie 5k postów potrzeba, aby osiągnąć ostatnią rangę. A jak zwie się ta ranga? Quote
Kicha Posted November 14, 2010 Report Posted November 14, 2010 A to jest istotne ?Archanioł, dwadzieścia kropek. Quote
KANAH Posted November 14, 2010 Report Posted November 14, 2010 Nie, ale chciałem wiedzieć. Widzisz w tym jakiś problem? Poza tym mogę mieć tą rangę tyle że bez kropek Quote
Kicha Posted November 14, 2010 Report Posted November 14, 2010 Możesz mieć tytuł, nie rangę.Każdy może ustawić sobie własny tytuł. Taka opcja jest dostępna, przynajmniej na razie :chytry:. Quote
Chesiu91 Posted November 27, 2010 Report Posted November 27, 2010 Ale kiedyś lepiej wyglądały te Rangi były gwiazdki i wg słit było Quote
Kicha Posted November 27, 2010 Report Posted November 27, 2010 Obecnie te PIP`y są standardowo wgrane.Nie mamy w chwili obecnej nic, co mogłoby je zastąpić. Quote
Recommended Posts