Galaxi Napisano 13 Listopada 2010 Zgłoszenie Napisano 13 Listopada 2010 Witam . Może ktoś podać rangi na forum i od ilu postów one są ? Z góry dzięki. pozdro Cytuj
HEROS Napisano 13 Listopada 2010 Zgłoszenie Napisano 13 Listopada 2010 Jakie rangi i jakie punkty ? Cytuj
Kicha Napisano 13 Listopada 2010 Zgłoszenie Napisano 13 Listopada 2010 A co ? Masz zamiar zacząć spamować, żeby osiągnąć najwyższą ? Mogę zdradzić, że najwyższej, ostatniej rangi nikt na forum jeszcze nie ma i długo miał nie będzie. Mam zamiar za niedługo opublikować temat z przydatnymi poradami i informacjami odnośnie forum. Może umieszczę tam spis rang, chociaż jest ich trochę...Mam cichą nadzieję, że w bliżej nieokreślonej przyszłości zmienimy te rangi, na ... jakieś ciekawsze . Cytuj
Galaxi Napisano 14 Listopada 2010 Autor Zgłoszenie Napisano 14 Listopada 2010 A co ? Masz zamiar zacząć spamować, żeby osiągnąć najwyższą ? nie no co ty . spamować nie będę . a do najwyższej to bym musiał kilka tysięcy postów pewnie napisać , co ? Cytuj
Kicha Napisano 14 Listopada 2010 Zgłoszenie Napisano 14 Listopada 2010 Owszem. Dokładnie 5k postów potrzeba, aby osiągnąć ostatnią rangę. Cytuj
KANAH Napisano 14 Listopada 2010 Zgłoszenie Napisano 14 Listopada 2010 Owszem. Dokładnie 5k postów potrzeba, aby osiągnąć ostatnią rangę. A jak zwie się ta ranga? Cytuj
Kicha Napisano 14 Listopada 2010 Zgłoszenie Napisano 14 Listopada 2010 A to jest istotne ?Archanioł, dwadzieścia kropek. Cytuj
KANAH Napisano 14 Listopada 2010 Zgłoszenie Napisano 14 Listopada 2010 Nie, ale chciałem wiedzieć. Widzisz w tym jakiś problem? Poza tym mogę mieć tą rangę tyle że bez kropek Cytuj
Kicha Napisano 14 Listopada 2010 Zgłoszenie Napisano 14 Listopada 2010 Możesz mieć tytuł, nie rangę.Każdy może ustawić sobie własny tytuł. Taka opcja jest dostępna, przynajmniej na razie :chytry:. Cytuj
Chesiu91 Napisano 27 Listopada 2010 Zgłoszenie Napisano 27 Listopada 2010 Ale kiedyś lepiej wyglądały te Rangi były gwiazdki i wg słit było Cytuj
Kicha Napisano 27 Listopada 2010 Zgłoszenie Napisano 27 Listopada 2010 Obecnie te PIP`y są standardowo wgrane.Nie mamy w chwili obecnej nic, co mogłoby je zastąpić. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi