Kicha Posted November 10, 2010 Report Share Posted November 10, 2010 http://gfx.filmweb.pl/po/43/45/444345/7273120.3.jpg?l=1247742435000 reżyseria: Agnès Merletscenariusz: Agnès Merlet, Juliette Salespremiera: 17 lipca 2009 (Polska) 2009-07-17 17 maja 2008 (Świat) 2008-05-17produkcja: Francja, Irlandiagatunek: Dramat, Kryminał, Thriller Jane Morton, młoda lekarka psychiatra opiekuje się Dorothy Mills, czternastoletnią dziewczynką mieszkającą w małej irlandzkiej wsi. Jane odkrywa, że dziewczynka cierpi na zaburzenie zwane osobowością mnogą. Dorothy zaczyna przemawiać głosem zmarłego syna Jane... Powiem szczerze, że oczekiwałem czegoś lepszego. Mając w pamięci egzorcyzmy Emili Rose spodziewałem się po tym filmie czegoś, co przebije poprzednika. Jednakże tak się nie stało. Tamten film był horrorem, tutaj mamy kryminał. A szkoda, bo mogli zrobić coś naprawdę przerażającego i godnego uwagi.Przez ponad godzinę filmu nudziłem się strasznie. Dopiero ostatnie minuty sprawiły, że film stał się ciekawy. Jednakże, czy to wynagradza tą nudę ? Raczej nie.Końcówka jest fajnie wymyślona, nie spodziewałem się takiego obrotu sprawy, jednakże lepiej obejrzeć sobie wspomnianą wcześniej Emili Rose, bądź poczekać na nowy film, który ma się teraz ukazać - Ostatni Egzorcyzm. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
owiec Posted November 10, 2010 Report Share Posted November 10, 2010 sierociniec nie był poruszający uwielbiam filmy i wszystko co z nimi związane ale ten jakoś nie przykuł mojej uwagi.nie mogę się o nim wypowiedzieć bo znudził mnie w pierwszych minutach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts