zbylu Napisano 9 Listopada 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Witam mam ciekawy pomysł, może idąc trybem GF (właściciela og.) wprowadzimy możliwość przekazania kont w grze na rzecz WOSP Jurka Owsiaka? Wiem że do finału orkiestry jest jeszcze daleko (styczeń) ale jeśli przyłączymy się do tego przedsięwzięcia (jaka to będzie reklama ) pomożemy dzieciaczkom, a jednoczesnie gra stanie się bardziej znana. Osoba oddająca konto mogła by dostawać np równowartość 50% ceny otrzymanej za konto, w dodatkach na inne konto? co myślicie o tej propozycji ? ( szczególnie pytam o zdanie Administrację gry) z góry dziękuje za odpowiedź i liczę że poprzecie moją ideę . Galaxi i Kicha dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 9 Listopada 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Pomysł jest dobry. Pomaganie najbardziej potrzebującym to czyn godny pochwały. OGam ma już na swoim koncie taki akt (pomoc ofiarom powodzi).Z tymi kontami może być jednak problem. W grze jest teoretycznie możliwość przejęcia kont (nie wiem, dlaczego obecnie jej nie ma), więc kupowanie kont może nie zdać egzaminu.Jednakże jak najbardziej - jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 9 Listopada 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Wosp wspieraliśmy dwa razy (2009 i 2010) na łączną kwotę ponad 2500 złPowodzian wsparliśmy kwotą ok. 1300 zł Konta nigdy nie były sprzedawane i nie można ich sprzedawać, naszą pomocą jest przekazanie dniowego lub kilku dniowego dochodu na rzecz fundacji, oczywiście jeżeli dochód jest przekazywany fundacji, gracze są bardzo hojni - i dobrze, bo pomagamy sobie w grze i równocześnie innym Co do reklamy, na tym się nie zarabia, nigdy nie pisałem do wosp o wypisanie gdzieś na listę lub coś innego, nigdy również nie oczekuję podziękowania, podziękowaniem powinno dla nas powinno być szczęśliwe dziecko, które można leczyć sprzętem z naklejonym serduszkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matik3652 Napisano 17 Listopada 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Oczywiście jestem na tak, ale jak by to wyglądało takie "sprzedawanie konta"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbylu Napisano 23 Listopada 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Na ogame.pl było to zorganizowane tak , iż administracja po deklaracji ustawiała urlop na koncie, a konto było wystawiane na allegro, nabywca na maila otrzymywał wszelkie dane a sprzedający otrzymywał w zamian nagrodę np. konto pro na wybranym przez siebie innym koncie należącym do niego. Deus bez obrazy ale wpływy z aukcji widać. np zakładamy że moje konto poszło za 200 zł, i to widzę. a z dochodem z smsów (nie mówie ze tak jest) ale może być tak że wszyscy ślą smsy bo kasa idzie naWOSP a do jurka pójdzie np 30%. Aukcje są jaśniejsze, i nikt nie zasugeruje że administracja się na pomocy WOSP dorobiła. A nie jest wielkim problemem zurlopować konto i przesłać passy nabywcy. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HEROS Napisano 23 Listopada 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Ja osobiście jestem za, mam jedno konto na zbyciu i nie mam co z nim zrobić ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chesiu91 Napisano 25 Listopada 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Jak co roku i ja też się dołączę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 25 Listopada 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Moim zdaniem konta na allegro to zły pomysł, gra jest mało jeszcze popularna, nie będzie chętnych, a jeżeli już, to dobre konto za parę złotych. Wystawić nie problem, możemy spróbować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-NightGhoust- Napisano 25 Listopada 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 jakiś czas temu moje konto na ogam.pl z u41 poszło za 100zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbylu Napisano 26 Listopada 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Moim zdaniem konta na allegro to zły pomysł, gra jest mało jeszcze popularna, nie będzie chętnych, a jeżeli już, to dobre konto za parę złotych. Wystawić nie problem, możemy spróbować. i to mi się podoba:) A gra mało znana? hmm... gracze wydają duże sumy na dodatki to możliwe że i ktoś kupi konto przez allegro, a może i ktoś przypadkowo dowie się z allegro o grze i zacznie grać? darmowa reklama i pomoc dzieciakom, poza odrobiną czasu nic nie kosztuje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi