Snopek Napisano 7 Listopada 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Cześć mam mały problem z przelewem a mianowicie potrzebuje dokładniejszych danych o odbiorcy przelewu chodzi mi o adres zamieszkania wraz z kodem pocztowym Deusxa. Miał ktoś już taki problem bo chce dokonać wpłaty z konta w bzwbk. Ma ktoś może dane DeusXa. jeśli temat jest w złym dziale to przepraszam i proszę o przeniesienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 7 Listopada 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Jeżeli potrzebujesz dokładniejszych danych poproś o nie przez ogamwplata@gmail.com, dostajesz je bardzo szybko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdzisLG Napisano 22 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Nie chciałem zakładać nowego tematu a przeczytałem ten po wysłaniu przelewu również z bzwbk. Moje pytanie brzmi:czy zaakceptowany zostanie moj przelew jesli w pole: miejsce zamieszkania oraz kod pocztowy powpisywalem "x" bo chyba najwazniejszy jest ten kod. prosze o szybką odp pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrosx Napisano 22 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Nie chciałem zakładać nowego tematu a przeczytałem ten po wysłaniu przelewu również z bzwbk. Moje pytanie brzmi:czy zaakceptowany zostanie moj przelew jesli w pole: miejsce zamieszkania oraz kod pocztowy powpisywalem "x" bo chyba najwazniejszy jest ten kod. prosze o szybką odp pozdrawiamPowinien dojść bez problemu,Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 22 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 W pola ulica, kod pocztowy, miasto - możecie wpisać byle co, zawsze dojdzie Jeżeli nie są to konta firmowe, nikt tego nie sprawdza, nawet jeżeli są, to sprawdzane są przelewy powyżej 10.000 pln, wtedy jak ulica się nie zgadza, to pan do nas dzwoni czy nam się coś nie pomyliło i czy puścić czy zatrzymać przelew. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motorola_e398 Napisano 25 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Deusx ja zaraz zrobię przelew co prawda nie na dużą kwotę , ale zrobię i później dasz mi znać czy doszło oki?Bo nie chce czegoś przekręcićPs. Przelew poszedł , maila też wysłałem. Kiedy dostanę odpowiedź??:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi