Mon1sia Posted November 6, 2010 Report Share Posted November 6, 2010 Witam serdecznie Administrację, SGO, oraz wszystkich gwiezdnych imperatorów gry ogam.online.Postanowiłam dołączyć do waszego grona, jestem z wami od wczoraj. Latam z wami na uni 4. Mam na imię Monika (Mon1sia ingame). Mieszkam w Bydgoszczy. Jeśli chodzi o doświadczenie w grze, grałam 2 lata w _game.xx. Poza tym lubię różane wino, dobre kino, wysublimowaną muzykę (trance, house) i kocham football. Nie uznaję portali typu NK, Facebook, GG. Komunikuję się drogą e-mailową, uwielbiam pisać listy. To tyle o mnie. Mam nadzieję, zagrzać tu na dobre. Pozdrawiam wszystkich czule do zobaczenia w grze i shoutboxie =] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEROS Posted November 6, 2010 Report Share Posted November 6, 2010 Wiatmy serdecznie nową koleżankę Nie pogram z tobą na u4 ale zawsze mogę popisać na SB Pozdrawiam HEROS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
W0lfmark Posted November 6, 2010 Report Share Posted November 6, 2010 Rownież witam serdecznie koleżankę która bywa w tych okolicach co ja;] i życzę wysokich % i miłej zabawy A jeżeli mnie nie odbanują na uni 2 to idę grać na uni 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kicha Posted November 6, 2010 Report Share Posted November 6, 2010 A my się na U4 zaiste spotkamy, jeżeli coś przeskrobiesz :chytry:.Witamy i cieszymy się, że zaraziliśmy kolejną duszyczkę :hoover: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mon1sia Posted November 7, 2010 Author Report Share Posted November 7, 2010 A my się na U4 zaiste spotkamy, jeżeli coś przeskrobiesz :chytry:.Nigdy nie oszukiwałam i nie mam zamiaru tego uczynić, powiało grozą przyznam =] Brzydzę się kłamstwem i oszustwem, biada oszukańcom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZjadaczKotow Posted November 7, 2010 Report Share Posted November 7, 2010 Witam serdecznie w naszym gronie.Widzę, że masz już doświadczenie grając wcześniej na XXX.* Ze swojej strony dodam, że grając na kilku hybrydach jak i na oryginalnym ogame tu atmosfera jest miła, porywająca i można poczuć miły i ciepły wietrzyk ( nie mylić z wiatrami ) ze strony administracji i graczy. Mam nadzieję, że będzie ci się miło grało na U4 a widząc ilość replay w twoim temacie to uni ( i cały Ogam ) miało nie dobór feromonów, które można wyczuć na mostku kapitańskim floty ^^miłego grania i %, wielkich odkryć naukowych lub bogatych złóż naturalnych Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Misiek Posted November 7, 2010 Report Share Posted November 7, 2010 Pierwsza rozmowa na SB z Mon1sia już za mną. Wrażenia pozytywne Witam serdecznie i miłej gry Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plus&Minus Posted November 7, 2010 Report Share Posted November 7, 2010 Witamy kolezanke w szeregach ! Jako jeden z przebieglejszych uciekinierów uniwersum drugiego zachęcam do gry ! Pozdrawiam Skalpel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deusx Posted November 7, 2010 Report Share Posted November 7, 2010 Witam nową aktywną osobą na ogam.online Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts