Mon1sia Napisano 6 Listopada 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Witam serdecznie Administrację, SGO, oraz wszystkich gwiezdnych imperatorów gry ogam.online.Postanowiłam dołączyć do waszego grona, jestem z wami od wczoraj. Latam z wami na uni 4. Mam na imię Monika (Mon1sia ingame). Mieszkam w Bydgoszczy. Jeśli chodzi o doświadczenie w grze, grałam 2 lata w _game.xx. Poza tym lubię różane wino, dobre kino, wysublimowaną muzykę (trance, house) i kocham football. Nie uznaję portali typu NK, Facebook, GG. Komunikuję się drogą e-mailową, uwielbiam pisać listy. To tyle o mnie. Mam nadzieję, zagrzać tu na dobre. Pozdrawiam wszystkich czule do zobaczenia w grze i shoutboxie =] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HEROS Napisano 6 Listopada 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Wiatmy serdecznie nową koleżankę Nie pogram z tobą na u4 ale zawsze mogę popisać na SB Pozdrawiam HEROS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W0lfmark Napisano 6 Listopada 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Rownież witam serdecznie koleżankę która bywa w tych okolicach co ja;] i życzę wysokich % i miłej zabawy A jeżeli mnie nie odbanują na uni 2 to idę grać na uni 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 6 Listopada 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 A my się na U4 zaiste spotkamy, jeżeli coś przeskrobiesz :chytry:.Witamy i cieszymy się, że zaraziliśmy kolejną duszyczkę :hoover: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mon1sia Napisano 7 Listopada 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 A my się na U4 zaiste spotkamy, jeżeli coś przeskrobiesz :chytry:.Nigdy nie oszukiwałam i nie mam zamiaru tego uczynić, powiało grozą przyznam =] Brzydzę się kłamstwem i oszustwem, biada oszukańcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZjadaczKotow Napisano 7 Listopada 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Witam serdecznie w naszym gronie.Widzę, że masz już doświadczenie grając wcześniej na XXX.* Ze swojej strony dodam, że grając na kilku hybrydach jak i na oryginalnym ogame tu atmosfera jest miła, porywająca i można poczuć miły i ciepły wietrzyk ( nie mylić z wiatrami ) ze strony administracji i graczy. Mam nadzieję, że będzie ci się miło grało na U4 a widząc ilość replay w twoim temacie to uni ( i cały Ogam ) miało nie dobór feromonów, które można wyczuć na mostku kapitańskim floty ^^miłego grania i %, wielkich odkryć naukowych lub bogatych złóż naturalnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darth Misiek Napisano 7 Listopada 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Pierwsza rozmowa na SB z Mon1sia już za mną. Wrażenia pozytywne Witam serdecznie i miłej gry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plus&Minus Napisano 7 Listopada 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Witamy kolezanke w szeregach ! Jako jeden z przebieglejszych uciekinierów uniwersum drugiego zachęcam do gry ! Pozdrawiam Skalpel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 7 Listopada 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Witam nową aktywną osobą na ogam.online Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi