Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam serdecznie Administrację, SGO, oraz wszystkich gwiezdnych imperatorów gry ogam.online.

Postanowiłam dołączyć do waszego grona, jestem z wami od wczoraj. Latam z wami na uni 4.

Mam na imię Monika (Mon1sia ingame). Mieszkam w Bydgoszczy. Jeśli chodzi o doświadczenie w grze, grałam 2 lata w _game.xx. Poza tym lubię różane wino, dobre kino, wysublimowaną muzykę (trance, house) i kocham football. Nie uznaję portali typu NK, Facebook, GG. Komunikuję się drogą e-mailową, uwielbiam pisać listy.

To tyle o mnie. Mam nadzieję, zagrzać tu na dobre. Pozdrawiam wszystkich czule do zobaczenia w grze i shoutboxie =]

Napisano

A my się na U4 zaiste spotkamy, jeżeli coś przeskrobiesz :chytry:.

Nigdy nie oszukiwałam i nie mam zamiaru tego uczynić, powiało grozą przyznam =] Brzydzę się kłamstwem i oszustwem, biada oszukańcom ;]

Napisano

Witam serdecznie w naszym gronie.

Widzę, że masz już doświadczenie grając wcześniej na XXX.*

Ze swojej strony dodam, że grając na kilku hybrydach jak i na oryginalnym ogame tu atmosfera jest miła, porywająca i można poczuć miły i ciepły wietrzyk ( nie mylić z wiatrami ;) ) ze strony administracji i graczy.

Mam nadzieję, że będzie ci się miło grało na U4 a widząc ilość replay w twoim temacie to uni ( i cały Ogam ) miało nie dobór feromonów, które można wyczuć na mostku kapitańskim floty ^^

miłego grania i %, wielkich odkryć naukowych lub bogatych złóż naturalnych :)