Ruio Posted November 6, 2010 Report Share Posted November 6, 2010 Proponuję wprowadzić mozliwość zmiany e-maila w grze, taka zmiana byłaby możliwa tylko 1 raz na miesiąc. Jeśli nie zmienialiśmy w miesiącu maila: odwieramy opcje, wpisujemy nowy adres i pokazuje nam sie informacja, iż na zmianę e-maila trzeba czekać 7 dni (wtedy dopiero podmieni się w bazie danych stary e-mail). Po co te oczekiwanie i blokady zmian ? Wg. mnie odpowiedź prosta - zabezpieczenie przed kradzieżą konta ( nawet jeśli ktoś zmieni hasło oraz e-mail to szansa na odzyskanie konta poprzez opcję "zapomniane hasło" w ciągu pierwszych 7 dni jest 100%). Myślę że wszystko jasne. Czekam na opinie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plus&Minus Posted November 6, 2010 Report Share Posted November 6, 2010 Wspaniale ! moj brat dal mi konto na uni3 i chcialbym zmienic np swoj nick ale nie moge dlaczego ? bo brat mi nie poda przeciez swojego hasla na skrzynke dobrze go rozumiem tez bym sowjego nie dal bo by mi czytal z kim i o czym pisze on tak samo. A tak bym zamienil na swoje i bym mial latwy dostep do swoich danych Link to comment Share on other sites More sharing options...
KANAH Posted November 7, 2010 Report Share Posted November 7, 2010 Opcja niewątpliwie odciążyła by administrację i uniezależniła od tego czy ktoś jest na sieci czy nie. Pomysł dobry, wart realizacji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts