Ruio Napisano 6 Listopada 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Proponuję wprowadzić mozliwość zmiany e-maila w grze, taka zmiana byłaby możliwa tylko 1 raz na miesiąc. Jeśli nie zmienialiśmy w miesiącu maila: odwieramy opcje, wpisujemy nowy adres i pokazuje nam sie informacja, iż na zmianę e-maila trzeba czekać 7 dni (wtedy dopiero podmieni się w bazie danych stary e-mail). Po co te oczekiwanie i blokady zmian ? Wg. mnie odpowiedź prosta - zabezpieczenie przed kradzieżą konta ( nawet jeśli ktoś zmieni hasło oraz e-mail to szansa na odzyskanie konta poprzez opcję "zapomniane hasło" w ciągu pierwszych 7 dni jest 100%). Myślę że wszystko jasne. Czekam na opinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plus&Minus Napisano 6 Listopada 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Wspaniale ! moj brat dal mi konto na uni3 i chcialbym zmienic np swoj nick ale nie moge dlaczego ? bo brat mi nie poda przeciez swojego hasla na skrzynke dobrze go rozumiem tez bym sowjego nie dal bo by mi czytal z kim i o czym pisze on tak samo. A tak bym zamienil na swoje i bym mial latwy dostep do swoich danych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANAH Napisano 7 Listopada 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Opcja niewątpliwie odciążyła by administrację i uniezależniła od tego czy ktoś jest na sieci czy nie. Pomysł dobry, wart realizacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi