ZjadaczKotow Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 Witam!Zarejestrowałem się dziś, pograłem z godzinkę, wylogowałem na 2 godzinki.... i konto wyparowało Nie wiem czy coś nie tak ( może moja wina ) jednak piszę gdyby zdarzało się to jeszcze komuś to admini będą wiedzieć, że to nie jednostkowy przypadek P.s Konta mi nie szkoda... 2 godzinki to nie wielka strata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kicha Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 Nick ? Koordy matki ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZjadaczKotow Posted November 2, 2010 Author Report Share Posted November 2, 2010 Nick : ZjadaczKotow Koordy: nie pamiętam...Jak już wspomniałem grałem może przez godzinkę, dwie.Już nie ważne, bo się odbudowałem Ale tak na wszelki wypadek napisałem Link to comment Share on other sites More sharing options...
deusx Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 Prawdopodobnie pomyliłeś grę / uniwersum, konta same nie znikają B) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZjadaczKotow Posted November 4, 2010 Author Report Share Posted November 4, 2010 cóż może ale raczej... nie mniejsza o większość proszę o zamknięcie tematu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts