ktostam Posted October 31, 2010 Report Share Posted October 31, 2010 PROSZĘ O NIE POBIERANIE TYCH PLIKÓW NIE POBIERANIENIE POBIERANIE W tamtym poście przed o pobieranie ( po "o" miało być NIE ) Tak trudno to zrozumieć jak potem pisałem o zasłanianiu linku [...] po co miał bym to robić ? żebyście rozszyfrowali link i wchodzili czy żeby nie wchodzić Pozdrawiam. co to bo dostalem i nic nie rozumie :hoover: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pocikola Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 Inaczej mówiąc proszę nie pobierać żadnych plików które dają gracze, a tylko te które zostały podane na forum i są godne zaufania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plus&Minus Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 No ale to do nas szyfrem nie trzeba pisac xD Jak to czytałem : NIE POPIERANIE NIE POBIERANIE To czułem sie jak w wojsku przez megafon by dowódca wydawał rozkaz xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts