ktostam Napisano 31 Października 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 PROSZĘ O NIE POBIERANIE TYCH PLIKÓW NIE POBIERANIENIE POBIERANIE W tamtym poście przed o pobieranie ( po "o" miało być NIE ) Tak trudno to zrozumieć jak potem pisałem o zasłanianiu linku [...] po co miał bym to robić ? żebyście rozszyfrowali link i wchodzili czy żeby nie wchodzić Pozdrawiam. co to bo dostalem i nic nie rozumie :hoover: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pocikola Napisano 2 Listopada 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Inaczej mówiąc proszę nie pobierać żadnych plików które dają gracze, a tylko te które zostały podane na forum i są godne zaufania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plus&Minus Napisano 5 Listopada 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 No ale to do nas szyfrem nie trzeba pisac xD Jak to czytałem : NIE POPIERANIE NIE POBIERANIE To czułem sie jak w wojsku przez megafon by dowódca wydawał rozkaz xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi