HEROS Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 Puściłem 9kk gś na misje niszcz [7:489:6] i o dziwo moon nadal stoi chociaż rapor pokazuje co innego :/ Raport niszczenia ksiezyca: Szansa na zniszczenie moona: 85% Prawdopodobienstwo zestrzelenia GS: 0%Ksiezyc zniszczony. Proszę Deusa o sprawdzenie tego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KANAH Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 Może ktoś postawił mu w to miejsce następnego zaraz po zniszczeniu? Nie raz już tak stawiałem komuś Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEROS Posted October 29, 2010 Author Report Share Posted October 29, 2010 ale takiej samej wielkości ? w 3 sekundy nowego moona mu postawili ?Dobra już nie ważne poleciałem drugi raz i został zniszczony w 100% Link to comment Share on other sites More sharing options...
deusx Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 Zapytanie się "zgubiło", jak tylko wprowadzimy funkcję wydobycia, będzie przepisywać (bez inwazyjnie) system flot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts