Kicha Posted October 7, 2010 Report Share Posted October 7, 2010 http://gfx.filmweb.pl/po/33/14/473314/7296633.3.jpg?l=1256959586000 reżyseria: David Mackenziescenariusz: Jason Dean Hallpremiera: 4 grudnia 2009 (Polska) 2009-12-04 17 stycznia 2009 (Świat) 2009-01-17produkcja: USAgatunek: Obyczajowy Seksowna komedia z najgorętszym „ciachem” Hollywood – Ashtonem Kutcherem („Co się zdarzyło w Las Vegas”, „Efekt motyla”, „Zupełnie jak miłość”) w roli głównej. Rozbrajająco przystojny Nikki (Ashton Kutcher) uwielbia dobrą zabawę, luksusowe życie i piękne kobiety. Zwłaszcza, jeśli są bajecznie bogate. Zdobywa je szybko i zmienia, gdy tylko znudzą mu się ich luksusowe apartamenty. To jego sposób na życie. A przy okazji - doskonały biznes. Nieodpartemu czarowi Nikkiego ulegają kolejne kobiety, a on bawi się nimi i korzysta z życia, które mu sponsorują. Pewnego dnia spotyka wyjątkową dziewczynę - Heather. Piękna nieznajoma nie jest nim jednak zainteresowana. Czy w grze uczuć, która zaczyna się między Nikkim a dziewczyną chodzi o coś więcej niż seks i pieniądze? Zacznę słowami mojej dziewczyny: "Jestem w szoku, że Demi Moore pozwoliła mu zagrać w takim filmie" .Trzeba przyznać, że na początku też byłem w szoku.Film opiera się na seksie. Konkretniej seksie głównego bohatera z przypadkowymi kobietami. Kutcher jest tutaj kimś w rodzaju Casanovy. Nie ma domu, pracy, ani planów na przyszłość. Utrzymują go kobiety, z którymi się umawia. Można powiedzieć, że jest w pewnym seksie męską dziwką.Przebiera w kobietach, aż natrafia na 'tą' jedyną. Można powiedzieć, że trafiła kosa na kamień, gdyż wybranka jego serca również jest zawodową podrywaczką i kusicielką.Co z tego wyniknie ? Zobaczcie sami . Mogę jednak zdradzić, że film nie ma happy endu, a to jest dość rzadkie w takich filmach . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts