Ruio Posted October 5, 2010 Report Posted October 5, 2010 Pytanie może wydac sie trudne ale nie jest:) Mianowicie, potrzebuję wszystkie zależności ( powiązania ) wydobycia surowców. Chodzi mi np o rzeczy typu: Energia max: 100;Energia do uzycia przy 100% wydobyciu: 120;wydobycie spada o jakiś procent. Jeśli sa jakieś inne powiązania wydobycia z budynkami/surowcami/badaniami itd. proszę mi je napisać pozdrawiam i liczę na pomoc.
KANAH Posted October 5, 2010 Report Posted October 5, 2010 jak masz tylko satelity słoneczne to jak ci je zjadą to energia pokazuje się na minusie. Nawet jak masz max w zakładce surowce przy elektrowni słonecznej. Nie za bardzo rozumiem w czym chcesz pomocy. Ja nie widzę powiązań innych niż poziom kopalni + odpowiednio dużo energii + geolog jako dodatkowe wydobycie. Nie wiem tylko czy geolog jest powiązany z energią czy nie.
Ruio Posted October 5, 2010 Author Report Posted October 5, 2010 heh juz mam odpowiedź ale to twoje też sie przyda można zamknąć
Sith Grom Posted October 5, 2010 Report Posted October 5, 2010 wydobycie deuteru zależy również od temperatury planety
Recommended Posts