Kicha Posted October 5, 2010 Report Share Posted October 5, 2010 Do sylwestra mamy jeszcze trochę czasu, ale jeżeli ktoś chciałby spędzić go w jakimś pensjonacie, czy wynajętym domku, powinien pomyśleć o tym już teraz.Mamy tutaj na forum jakąś grupkę ludzi, z których na pewno ktoś spędzał już sylwestra w ten sposób. Czy możecie polecić jakieś miejsca, gdzie stosunkowo za niewielką cenę można już 'coś' dostać ? Zależy mi na ośrodkach znajdujących się w południowej części kraju (góry) . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
matik3652 Posted October 5, 2010 Report Share Posted October 5, 2010 W Ciechocinku mają tanio (nie żebym miasto reklamował ) ale to nie w górach a powiedz mi dlaczego pensjonat nie można wynająć mieszkamia/pokoju na sylwka? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kicha Posted October 5, 2010 Author Report Share Posted October 5, 2010 Pensjonatem akurat tak rzuciłem. Interesują mnie ogólnie kwatery. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
matik3652 Posted October 7, 2010 Report Share Posted October 7, 2010 Można po-googlować a ja zaraz poszukam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts