Kicha Napisano 5 Października 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Do sylwestra mamy jeszcze trochę czasu, ale jeżeli ktoś chciałby spędzić go w jakimś pensjonacie, czy wynajętym domku, powinien pomyśleć o tym już teraz.Mamy tutaj na forum jakąś grupkę ludzi, z których na pewno ktoś spędzał już sylwestra w ten sposób. Czy możecie polecić jakieś miejsca, gdzie stosunkowo za niewielką cenę można już 'coś' dostać ? Zależy mi na ośrodkach znajdujących się w południowej części kraju (góry) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matik3652 Napisano 5 Października 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 W Ciechocinku mają tanio (nie żebym miasto reklamował ) ale to nie w górach a powiedz mi dlaczego pensjonat nie można wynająć mieszkamia/pokoju na sylwka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 5 Października 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Pensjonatem akurat tak rzuciłem. Interesują mnie ogólnie kwatery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matik3652 Napisano 7 Października 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Można po-googlować a ja zaraz poszukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi