Jump to content

Duże dzieci / Grown Ups (2010)

Recommended Posts

Posted

http://gfx.filmweb.pl/po/92/27/519227/7331569.3.jpg?l=1277991643000

reżyseria: Dennis Dugan

scenariusz: Tim Herlihy, Fred Wolf

premiera: 13 sierpnia 2010 (Polska) 2010-08-13 24 czerwca 2010 (Świat) 2010-06-24

produkcja: USA

gatunek: Komedia

Podobno mówi się na ten film "następca Kac Vegas". Moim zdaniem jest zdecydowanie od niego lepszy. Byłem na Dużych Dzieciach w kinie. Na sali było może 15 osób, ale Nasz śmiech było słychać na całym kinie. Dawno nie oglądałem tak dobrej komedii. Praktycznie wszyscy śmiali się przez cały film. Po godzinie nie czułem mięśni twarzy z odrętwienia :D.

Żałuję jednak, ponieważ film miał bardzo słabiutką reklamę, przez co przyciągnął bardzo mało osób. Nie wiem, czyja to jest wina, ale powinien sobie w brodę pluć. Z filmów, które ostatnio się ukazały nie znam nic, co mogłoby to przebić.

Cięzko mi przypomnieć sobie wszystkie komedie, które w życiu widziałem, a szczególnie te najlepsze, ale Duże dzieci zapewne w swojej dziecinie klasyfikują się na samą czołówkę, o ile nie o najwyższe podium ;).

Posted

czy ja wiem czy słaba reklamę :P u mnie w mieście co kawałek to plakat jest/był z tym filmem ;) Niestety do kina sie nie wybrałem ;/

Posted

Ruio przypomnij Nam skąd jesteś ... ? ;P

Ja tutaj mówię o realiach w Naszym kraju, a nie na obczyźnie :D.

BTW: Pozostaje czekać aż film ukaże się na DVD i ... legalnie zakupić go w jakimś punkcie sprzedaży :lol:.

Posted

Można powiedzieć że ogląda się lekko i przyjemnie ale tego można się spodziewać po takiej obsadzie. To typowo komediowi aktorzy. Nie powiem by to był hit. Widziałem dużo lepsze komedie ale na pewno nie jest przeciętny :) Dobry film w jeszcze lepszej obsadzie :)