Kicha Napisano 29 Września 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 http://gfx.filmweb.pl/po/92/27/519227/7331569.3.jpg?l=1277991643000reżyseria: Dennis Duganscenariusz: Tim Herlihy, Fred Wolfpremiera: 13 sierpnia 2010 (Polska) 2010-08-13 24 czerwca 2010 (Świat) 2010-06-24produkcja: USAgatunek: Komedia Podobno mówi się na ten film "następca Kac Vegas". Moim zdaniem jest zdecydowanie od niego lepszy. Byłem na Dużych Dzieciach w kinie. Na sali było może 15 osób, ale Nasz śmiech było słychać na całym kinie. Dawno nie oglądałem tak dobrej komedii. Praktycznie wszyscy śmiali się przez cały film. Po godzinie nie czułem mięśni twarzy z odrętwienia . Żałuję jednak, ponieważ film miał bardzo słabiutką reklamę, przez co przyciągnął bardzo mało osób. Nie wiem, czyja to jest wina, ale powinien sobie w brodę pluć. Z filmów, które ostatnio się ukazały nie znam nic, co mogłoby to przebić. Cięzko mi przypomnieć sobie wszystkie komedie, które w życiu widziałem, a szczególnie te najlepsze, ale Duże dzieci zapewne w swojej dziecinie klasyfikują się na samą czołówkę, o ile nie o najwyższe podium . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ruio Napisano 30 Września 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 czy ja wiem czy słaba reklamę u mnie w mieście co kawałek to plakat jest/był z tym filmem Niestety do kina sie nie wybrałem ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 30 Września 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Ruio przypomnij Nam skąd jesteś ... ? Ja tutaj mówię o realiach w Naszym kraju, a nie na obczyźnie . BTW: Pozostaje czekać aż film ukaże się na DVD i ... legalnie zakupić go w jakimś punkcie sprzedaży . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 30 Września 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Ruio koło londynu gdzieś przebywa. Szczerze, pierwszy raz o tym filmie słyszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 30 Września 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Dlatego postanowiłem to tutaj umieścić, bo tytuł jest godny polecenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ruio Napisano 1 Października 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 myślałem że Polska taka zacofana nie jest pomylic sie można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANAH Napisano 2 Października 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 Można powiedzieć że ogląda się lekko i przyjemnie ale tego można się spodziewać po takiej obsadzie. To typowo komediowi aktorzy. Nie powiem by to był hit. Widziałem dużo lepsze komedie ale na pewno nie jest przeciętny Dobry film w jeszcze lepszej obsadzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi