krezus Napisano 17 Października 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 a co w takim razie z tmi co maja na którymś poziomie wybudowane depozyty sojusznicze?czy jak to bd skasowane to czy surowcę sie wrócą, czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tygrys55 Napisano 21 Października 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Deusx można prosić o ankietę na temat zatrzymywania floty u graczy czy można u wszystkich czy tak jak na ogame.pl czyli sojusznicy albo z budylisty bo mnie to troche denerwuje ze kazdy moze gdzie chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 23 Października 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 Nie będzie ankiety, pozostanie to jak jest, można u każdego zatrzymać flotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxi Napisano 4 Listopada 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 tylko szkoda że na tak krótko można się zatrzymać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 5 Listopada 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 tylko szkoda że na tak krótko można się zatrzymać Zawsze można dodać dodatkowe czasy zatrzymań, żaden problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sith Grom Napisano 23 Listopada 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Znalazłem bład w misji zatrzymaj, mianowicie: wysyłam flote z misja zatrzymaj. flota leci 10 minut + czas zatrzymania 10 minut)zawracam flote po 1 minucie a flota lecie 10 minut tak jakby wracała z misji zatrzymaj a nie po czasie jakim zawróciłem. prosze o poprawienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi