karoolu1 Napisano 25 Września 2010 Zgłoszenie Napisano 25 Września 2010 Zatrzymanie floty na planecie sojusznika , nie wiem dlaczego się nie da zatrzymać ? Zeby pomóc sojusznikowi w obronie ?
Kicha Napisano 25 Września 2010 Zgłoszenie Napisano 25 Września 2010 Nie da się zatrzymać, ponieważ nie ma takiej opcji w grze. Jest jedynie budynek, nic więcej.Zatrzymanie floty będzie działało, gdy ... zostanie zrobione .
karoolu1 Napisano 25 Września 2010 Autor Zgłoszenie Napisano 25 Września 2010 No to temat niech zostanie , beda mieli programisci chwilke czasu , to się zajmą tym
Kicha Napisano 25 Września 2010 Zgłoszenie Napisano 25 Września 2010 Tylko, że ten temat był już poruszany i Deus powiedział, że ma to na uwadze.Zakładanie kolejnych tematów w tej sprawie nic nie zdziała pozytywnego - wręcz przeciwnie, zaczną lecieć warny .
karoolu1 Napisano 25 Września 2010 Autor Zgłoszenie Napisano 25 Września 2010 Kicha poleci warn , ale zauważą po raz kolejny temat i jak będą mieli chwilke czasu to zrobią to Nie jestem upierdliwy , tylko poprostu to mi utradniło gre dlatego to zgłosiłem (mogliśmy sojuszem zezłomować pare mln gwiazdek) , błędy powinno sie zgłaszać nie sądzisz ?
Kicha Napisano 25 Września 2010 Zgłoszenie Napisano 25 Września 2010 Błędy jeżeli takowe występują. Cięzko nazwać błędem opcję, której po prostu nie ma z założenia.
karoolu1 Napisano 25 Września 2010 Autor Zgłoszenie Napisano 25 Września 2010 Kicha w moim pojęciu bład to jest taki , który świecie prawa można zrobić , a realnie nie... Zbudowalismy depozyt bankowy , czekaliśmy cierpliwie na atak przeciwnia , miałem podstawić flote jedynie . Chce wysłać flote a nie ma opcji zatrzymaj , a w galaktyce przy zaznaczaniu planety jest ta funkcja.... po 30 bln metki i kryształu przeszło koło nosa , to jest tylko gra dla mnie , ale jest przyjemniej jak się wygrywa surowce a nie tylko wpłaca pieniądze ...
Kicha Napisano 25 Września 2010 Zgłoszenie Napisano 25 Września 2010 Pragnę przypomnieć, że gra jest darmowa. Nikt nie nakazuje kupowania dodatków, nikt nie zmusza do wysyłania SMSów. Można mieć frajdę z gry nie wydając grosza. Trochę to dziwne ... kupić dodatki z własnej woli, a potem to wypominać. BTW: Opcja będzie, jak ją Deus zrobi, aczkolwiek nie jest to pewnie w tej chwili priorytetem.
karoolu1 Napisano 26 Września 2010 Autor Zgłoszenie Napisano 26 Września 2010 Kicha Ty mnie chyba nie rozumiesz , kupowanie dodatków jest dobrowolnie to wiem , ale nie robię tego też dla siebie , widzę jak Administrator Deusx się stara w prowadzeniu serwerowni i przy tym pomagam wysyłając sms, który dla mnie przy tygodniówce mało znaczy , ale chcę mieć także jakieś korzyści z tego ... Nie dość że dwa kody poprostu nie doszły , zgłosiłem poważny błąd dla mnie , to oceniasz ludzi negatywnie. Masz duże stanowisko tutaj , wiem o tym wypracowałeś sobie na nie , ale zrozum też takiego zwykłego gracza jak ja , który zgłasza błąd ,który utrudnił mi dość poważnie ... A czy zostanie on przyjęty i naprawiony pozostaw innym którzy mogą zaradzić na to...
deusx Napisano 26 Września 2010 Zgłoszenie Napisano 26 Września 2010 Misja zatrzymaj będzie zrobiona, obecnie jest przepisywana opcja wydobycia surowców, następnie będzie przepisywana system "lotów" lot, a dopiero potem misja zatrzymaj.
karoolu1 Napisano 26 Września 2010 Autor Zgłoszenie Napisano 26 Września 2010 Okej , dziękuję za odpowiedż Jeśli możecie to po gwiazdach tym się zajmicie jak będziecie mieli czas z góry dziękuję
Rekomendowane odpowiedzi