Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Tylko, że ten temat był już poruszany i Deus powiedział, że ma to na uwadze.

Zakładanie kolejnych tematów w tej sprawie nic nie zdziała pozytywnego - wręcz przeciwnie, zaczną lecieć warny :D.

Napisano

Kicha poleci warn , ale zauważą po raz kolejny temat i jak będą mieli chwilke czasu to zrobią to :)

Nie jestem upierdliwy , tylko poprostu to mi utradniło gre dlatego to zgłosiłem (mogliśmy sojuszem zezłomować pare mln gwiazdek) , błędy powinno sie zgłaszać nie sądzisz ?

Napisano

Kicha w moim pojęciu bład to jest taki , który świecie prawa można zrobić , a realnie nie...

Zbudowalismy depozyt bankowy , czekaliśmy cierpliwie na atak przeciwnia , miałem podstawić flote jedynie .

Chce wysłać flote a nie ma opcji zatrzymaj , a w galaktyce przy zaznaczaniu planety jest ta funkcja....

po 30 bln metki i kryształu przeszło koło nosa , to jest tylko gra dla mnie , ale jest przyjemniej jak się wygrywa surowce a nie tylko wpłaca pieniądze ...

Napisano

Pragnę przypomnieć, że gra jest darmowa. Nikt nie nakazuje kupowania dodatków, nikt nie zmusza do wysyłania SMSów.

Można mieć frajdę z gry nie wydając grosza.

Trochę to dziwne ... kupić dodatki z własnej woli, a potem to wypominać.

BTW: Opcja będzie, jak ją Deus zrobi, aczkolwiek nie jest to pewnie w tej chwili priorytetem.

Napisano

Kicha Ty mnie chyba nie rozumiesz , kupowanie dodatków jest dobrowolnie to wiem , ale nie robię tego też dla siebie , widzę jak Administrator Deusx się stara w prowadzeniu serwerowni i przy tym pomagam wysyłając sms, który dla mnie przy tygodniówce mało znaczy , ale chcę mieć także jakieś korzyści z tego ...

Nie dość że dwa kody poprostu nie doszły , zgłosiłem poważny błąd dla mnie , to oceniasz ludzi negatywnie.

Masz duże stanowisko tutaj , wiem o tym wypracowałeś sobie na nie , ale zrozum też takiego zwykłego gracza jak ja , który zgłasza błąd ,który utrudnił mi dość poważnie ...

A czy zostanie on przyjęty i naprawiony pozostaw innym którzy mogą zaradzić na to...

Napisano

Misja zatrzymaj będzie zrobiona, obecnie jest przepisywana opcja wydobycia surowców, następnie będzie przepisywana system "lotów" lot, a dopiero potem misja zatrzymaj.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Musisz zaakceptować regulamin Warunki użytkowania.