shreku Napisano 25 Września 2010 Zgłoszenie Napisano 25 Września 2010 Witam mam taki problem wspawie pare kopalń do kolejki i jak jedna sie skonczy to kolejne sie nie buduja tylko Ciagle sie odswierza i musze to co sie skonczylo anulowac i oczywiscie surki nie odaje mi za to i mam stracony czas :/ w przypadku mona mowie o dniach nie godzinach
-NightGhoust- Napisano 25 Września 2010 Zgłoszenie Napisano 25 Września 2010 mam dokładnie ten sam problem, pojawił się on od razu po wprowadzeniu nowej kolejki budowania .....deus wchodził na moje konto i u Niego kolejka działa bez zarzutu ja nie robię anulacji budowy, logując sie na konto cały czas operuję Podglądem - tam gdzie widzę, że jest koniec budowy klikam go tyle razy aż widzę że Oczekuje (czyli wszystko z kolejki zniknęło), natomiast kiedy wejdę w budynki i "złapie" mnie to wieczne odświeżanie to zwyczajnie zamykam okno gry i loguję sie na nowo, tym sposobem nie musze robić anulacji i nie tracę ani czasu (bo nie buduję na nowo tego samego) ani surowców jest to mocno uciążliwe niestety dodam, ze Uni nie ma u mnie znaczenia...mam to samo na 2 i na 4
shreku Napisano 25 Września 2010 Autor Zgłoszenie Napisano 25 Września 2010 Ja to zauwarzylem wczoraj mowa o uni 4 i dzis to samo jest to denerwojace :/
deusx Napisano 25 Września 2010 Zgłoszenie Napisano 25 Września 2010 Czy problem występuje również po użyciu innej przeglądarki ? Jeżeli tak, to po prostu wyłączymy ten mechanizm js i się sprawdzi, jeżeli problem będzie nadal to się pomyśli gdzie jest błąd w skrypcie.
shreku Napisano 25 Września 2010 Autor Zgłoszenie Napisano 25 Września 2010 nie weim ja dzaialam na mozilli
-NightGhoust- Napisano 25 Września 2010 Zgłoszenie Napisano 25 Września 2010 u mnie przeglądarka jest bez znaczenia, Mozilla i Opera - mam to samo
Ruio Napisano 25 Września 2010 Zgłoszenie Napisano 25 Września 2010 Nie dokońca wiem co to może powodowac u mnie na mozilli i operze a nawet pod ie działało bez problemu za każdym razem... Sprawdze jeszcze dziisiaj jedną rzecz i dam znać za pare minut Edit:Znam przyczynę. Gdy serwer lekko przymuli a prtzy okazji nasz internet nie wymiata skrypt próbuje sie wykonać ile razy tylko może ... muszę zablokowac w js że moze być max jedno odświeżenie i tyle ... tylko jak to zrobić ? ;/
konto_do_usuniecia Napisano 25 Września 2010 Zgłoszenie Napisano 25 Września 2010 pewnie zle warunki petli...
Ruio Napisano 25 Września 2010 Zgłoszenie Napisano 25 Września 2010 tyle że tam nie ma pętli jakims cudem ciągle sie wykonuje warunek ze s
Ruio Napisano 25 Września 2010 Zgłoszenie Napisano 25 Września 2010 deus to działa jak petla teraz ;/ js jest dziwne jak coś wymysle podesle ci kod zobacz maila
deusx Napisano 25 Września 2010 Zgłoszenie Napisano 25 Września 2010 Ale z pętli można wyskoczyć, a z if'a raczej nie
deusx Napisano 26 Września 2010 Zgłoszenie Napisano 26 Września 2010 Skrypt został zmieniony, dajcie znać czy problem nadal występuje.
-NightGhoust- Napisano 26 Września 2010 Zgłoszenie Napisano 26 Września 2010 u mnie wszystko hula jak trzeba, zobaczę tylko co będzie jutro jak wstawię dziś kolejkę i wyjdę z konta czy nie będzie wisiała na razie baaaaardzo dziękuję
Darth Misiek Napisano 27 Września 2010 Zgłoszenie Napisano 27 Września 2010 U mnie właśnie się zawiesiła... W zakładce budynki odświeża mi się pokazując, że jest już zakończona, a w podglądzie pokazuje, że jest wykonane 55% budynku...
Darth Misiek Napisano 27 Września 2010 Zgłoszenie Napisano 27 Września 2010 Akurat budowała mi się kopalnia deuteru na 58 lev bodajże(Uni 2)Edit:Na 99%, nie jestem tego do końca pewien czy to byl deuter na 58 czy na 57. Jak mi sie znowu coś zawiesi to porobie screeny
-NightGhoust- Napisano 27 Września 2010 Zgłoszenie Napisano 27 Września 2010 dziś niestety u mnie na nowo jest ten sam problem z odświeżaniem, już wczorajszego wieczoru sporadycznie błąd powracał ale przy którymś z kolei odświeżaniu załapywało i wskakiwał kolejny budynek
Ruio Napisano 27 Września 2010 Zgłoszenie Napisano 27 Września 2010 zalamka z tym skryptem jest spróbujemy jeszcze inaczej to zrobić... za pare dni nowa poprawka Edit: skrypt poszedł do deusa już dzisiaj zobaczymy czy bedzie działać. Narazie trzeba czekac aż deus wgra go na serwer.
-NightGhoust- Napisano 27 Września 2010 Zgłoszenie Napisano 27 Września 2010 nie wiem czy już to jest zrobione ale budynki śmigają jak nowe
Rekomendowane odpowiedzi