Ruio Napisano 16 Września 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Mini konkurs: Jako iż gra, jak i ludzie w nią grający zmieniaja się, postanowiłem odswieżyć wygląd strony logowania. Dlatego też potrzebny jest mi dobry tekst zamiast starego i oklepanego: OGam jest grą strategiczno ekonomiczna polegającą na staniu się jak najlepszym międzygalaktycznymimperatorem. Tysiące graczyz całego świata zbiera się jednoczesnie by walczyć o to ! Chcesz znaleźć sie wśród nich ? Może to być jakaś krótka historyjka(np opis jakiejs walki) z interesującym podsumowaniem? ( wybór nalezy do was ). Tekst zwycięzcy bedzie widniał na stronie głównej gry.Dodatkową nagrodą będzie 500 dodatków ! Wszystkie pomysły proszę pisać na PM na forum - nick: Ruio Czas konkursu do 19tego września do godziny 22. Liczę na ciekawe pomysły. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ruio Napisano 19 Września 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 KONKURS ZAKOŃCZONY A więc przyszła pora na rozstrzygnięcie. Wiekszość z opisów była naprawdę dobra, każdy miał w sobie to coś, jednak musiałem wybrać tylko jeden - co nie było proste. Zwycięzcą jest: PaciorkowiecSwój tekst wysłał dzisiaj o godzinie 20:02 Ogam - wszechświat pod zamkniętymi powiekami śniącego. Jedyne miejsce gdzie można dotknąćmyśli i przeniknąć pragnienia. Gdzieś na krańcach galaktyki - życie budzi się tylko na jeden dzień w roku.Tego dnia unoszą się pokrywy hibernatorów kolonistów... ...przetrwanie zależy tylko od Twojej osoby,tylko od Ciebie , od twoich nieprzespanych nocy , drżacych rąk. Wybierz się w podróż po Galktykach , staw czoła najeźdzcy , walcz i bądź nie pokonany , bo tylko Ci co przechodzą do chawały. Dodatkowo na wyróznienie zasługują kanah oraz HEROS za wręcz bajeczne opowiadania ,które musieli drastycznie skracać na potrzeby konkursu Zwycięzca otrzymuje 500 dodatków w grze ( proszę zgłosić się do deusa po nagrodę ). Wyróżnieni gracze otrzymują nagrodę pocieszenia - 35 dodatków!! Zwycięzcy gratuluję, a reszcie graczy życzę powodzenia w kolejnych konkursach! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 19 Września 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 Ruio, te 3 cytaty to jest jeden tekst na główną ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-NightGhoust- Napisano 19 Września 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 gratuluję zwycięzcy...świetny tekst .....brawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ruio Napisano 19 Września 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 deus tak night twój był w pierwszej piatce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 19 Września 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 Myślałem, że troszkę za długi, ale skopiowałem na stronę i jest w sam raz. Ruio, napisz mi jeszcze uniwersa osób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANAH Napisano 19 Września 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 Ja myślałem że cały Team będzie wybierał najlepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 19 Września 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 Tekst musiał ulegnąć lekkiej modyfikacji ze względów "wizualnych": OGam - wszechświat pod zamkniętymi powiekami śniącego. Jedyne miejsce gdzie można by dotknąć myśli i przeniknąć pragnienia. Gdzieś na krańcach galaktyki - życie budzi się tylko na jeden dzień w roku. Tego dnia unoszą się pokrywy hibernatorów kolonistów... przetrwanie zależy tylko od Twojej osoby, tylko od Ciebie, od twoich nieprzespanych nocy, drżacych rąk. Wybierz się w podróż po Galktykach, staw czoła najeźdzcy, walcz i bądź nie pokonany, bo tylko Ci co przechodzą do chawały. Mam nadzieję, że autor się nie pogniewał, pogrubiłem zmienione fragmenty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANAH Napisano 19 Września 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 Wybierz się w podróż po Galktykach, staw czoła najeźdzcy, walcz i bądź nie pokonany, bo tylko Ci "co" przechodzą do chawały. Nie wiem czy dobrze rozumiem ale tego "co" nie powinno tam być chyba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-NightGhoust- Napisano 19 Września 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 uważam tak samo jak kanah....jest o "co" za dużo bo tak jak jest teraz to zdanie wygląda na niedokończone....."co" zmienia zupełnie brzmienie zdania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paciorkowiec Napisano 19 Września 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 dzieki za wybór... a co do "co" to tak niepowinno być ... szybciej niestety czasami pisze niż myślę i tak sie za duzo klikło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ruio Napisano 19 Września 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 Błąd już wczesniej zauważyłem, ale deus nie dał sobie wysłac tekstu na maila tylko sam sobie zabrał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wyder33 Napisano 19 Września 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 Fajny ten nowy tekst szkoda tylko że "autor" nie wykazał sie inwencią twórczą a jedynie skopiował go z książki pt "Astralnia. Opowiadania kosmiczne" Zuzanny Minichovej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konto_do_usuniecia Napisano 19 Września 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 ludzie, ale chociaz w worda mogliscie to wkleic przed wstawieniem na strone, roi sie od bledow... drżacych Galktykachnajeźdzcynie pokonanychawały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANAH Napisano 19 Września 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 To się nie napocił za dużo B) Inni swoją twórczość wklejali a nie cytaty z książki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ruio Napisano 19 Września 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 kanah duza część z opisów była juz kiedys gdzieś niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANAH Napisano 20 Września 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Ale nie moja Sam wymyśliłem A nawiasem to nie wiem jak to jest ze strony prawnej czy można tak sobie cytaty umieszczać. Pamiętacie tą sprawę z T'love jak w piosence cytat z jakiejś książki czy czegoś tam dali i wielka sprawa się z tego zrobiła. Nie to żebym straszył bo nie wiem jak to jest, ale lepiej dmuchać na zimne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 20 Września 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Plagiat nie jest mile widziany, nie będę na stronie głównej pisał "Cytat książka xx"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 20 Września 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Więc będzie to trzeba albo przerobić, albo wybrać inne.Ten tekst można bez problemu znaleźć w necie wklejając jakiekolwiek zdanie.Tekst fajny, klimatyczny, ale nie samodzielny ... BTW: Ja też teksty sam wymyślałem ! BTW2: Wiecie o tym, że nie ma opcji przejmowania starych kont i galeria nie działa? Ale mimo to strona jest kosmiczna, gratuluję ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HEROS Napisano 20 Września 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Ja też się napociłem przy swoim tekście. Paciorkowcowi powinno odebrać się dodatki i wybrać drugi najleprzy tekst. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ruio Napisano 20 Września 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 ehh, i jest zamieszanie ze względu na mój błąd ;/ przyznam nie sprawdziłem wszystkich tekstów co do plagiatu tylko wyrywkowo ... a powinienem sprawdzic wszystkie ;/ Galerie trzeba zrobić jeszcze ( za pare dni deus dostanie skrypt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 20 Września 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Co do ogólnego działania strony głównej - będzie wszystko działać, obecnie bardzo zabiegany jestem a podobała mi się więc już ją wprowadziłem - ważne, że działa rejestracja, logowanie i przydatne zakładki - regulamin, historia. Co do czasu na górze po prawej stronie, obecnie tylko index (strona główna) dzisiaj, maksymalnie do 3 dni będzie wszystko ok. Ruio musi jeszcze lekko kodowanie lekko poprawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANAH Napisano 21 Września 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Troszkę światła na tą sprawę z forum prawnego: http://forumprawne.org/prawo-autorskie/31544-prawo-cytatu.html Jeśli to prawda to trzeba szybko tekst zdjąć by nie było kłopotów ponieważ w/g tego artykułu parę zasad zostało złamanych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 22 Września 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Spokojnie, wątpię, żeby autor się domagał praw autorskich, ale tak czy owak opis zostanie zmieniony jak Ruio skończy poprawiać kodowanie szablonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ruio Napisano 22 Września 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Tak dla formalności: Poprawa szablonu jest zaplanowana na jutro w moim kalendarzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi