Galaxi Posted August 28, 2010 Report Share Posted August 28, 2010 Dziekuje za gre. Chcialbym Podziekowac za wspolna gre osobom :Slawekbest,Rider,Skalpel,camilox,womasa123 i mojemu przyjacielowi SoSmEn'owi To ostatnie co mam do powiedzenia :wysmiewa: moze jeszcze wroce zegnam i pozdrawiam administracje i graczy :spoko2: :pozdro: Galaxi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NewRepublic Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 Galaksi95 Moj Lolu ty ! naprawde wiele godzin spedzilem z toba w tej grze... wiele farm sie mialo i nie jeden sojusz ;> Powodzenia przyjacielu w realu pamietaj masz jeszcze do mnie gg ! odzywaj sie czasem a pogramy w kierki ^^ Niech Duch Republiki nad toba czuwa. Pozdrawiam to ja twoj wierny kompan SoSmEn Link to comment Share on other sites More sharing options...
slawekbest1 Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 Nawet ja, zem sie pojawil w pozdrowieniach No galaksi i tak tu jeszcze wrocisz A poki co milego odpoczynku od tego zgielku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galaxi Posted August 29, 2010 Author Report Share Posted August 29, 2010 moze wroce na razie mam dosyc tej gry, musze odpoczac pozdro ziomki :bro: Galaxi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts