Galaxi Napisano 28 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Dziekuje za gre. Chcialbym Podziekowac za wspolna gre osobom :Slawekbest,Rider,Skalpel,camilox,womasa123 i mojemu przyjacielowi SoSmEn'owi To ostatnie co mam do powiedzenia :wysmiewa: moze jeszcze wroce zegnam i pozdrawiam administracje i graczy :spoko2: :pozdro: Galaxi dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NewRepublic Napisano 29 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Galaksi95 Moj Lolu ty ! naprawde wiele godzin spedzilem z toba w tej grze... wiele farm sie mialo i nie jeden sojusz ;> Powodzenia przyjacielu w realu pamietaj masz jeszcze do mnie gg ! odzywaj sie czasem a pogramy w kierki ^^ Niech Duch Republiki nad toba czuwa. Pozdrawiam to ja twoj wierny kompan SoSmEn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawekbest1 Napisano 29 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Nawet ja, zem sie pojawil w pozdrowieniach No galaksi i tak tu jeszcze wrocisz A poki co milego odpoczynku od tego zgielku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxi Napisano 29 Sierpnia 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 moze wroce na razie mam dosyc tej gry, musze odpoczac pozdro ziomki :bro: Galaxi dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi