Galaxi Napisano 28 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Napisano 28 Sierpnia 2010 Dziekuje za gre. Chcialbym Podziekowac za wspolna gre osobom :Slawekbest,Rider,Skalpel,camilox,womasa123 i mojemu przyjacielowi SoSmEn'owi To ostatnie co mam do powiedzenia :wysmiewa: moze jeszcze wroce zegnam i pozdrawiam administracje i graczy :spoko2: :pozdro: Galaxi dodał reakcję 1
NewRepublic Napisano 29 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Napisano 29 Sierpnia 2010 Galaksi95 Moj Lolu ty ! naprawde wiele godzin spedzilem z toba w tej grze... wiele farm sie mialo i nie jeden sojusz ;> Powodzenia przyjacielu w realu pamietaj masz jeszcze do mnie gg ! odzywaj sie czasem a pogramy w kierki ^^ Niech Duch Republiki nad toba czuwa. Pozdrawiam to ja twoj wierny kompan SoSmEn
slawekbest1 Napisano 29 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Napisano 29 Sierpnia 2010 Nawet ja, zem sie pojawil w pozdrowieniach No galaksi i tak tu jeszcze wrocisz A poki co milego odpoczynku od tego zgielku
Galaxi Napisano 29 Sierpnia 2010 Autor Zgłoszenie Napisano 29 Sierpnia 2010 moze wroce na razie mam dosyc tej gry, musze odpoczac pozdro ziomki :bro: Galaxi dodał reakcję 1
Rekomendowane odpowiedzi