NewRepublic Posted August 22, 2010 Report Share Posted August 22, 2010 Prosze otworzyc temat "Pozdrawiam" Poniewaz tam wypowiadaja sie koledzy z gry pzodrawiaja iwg a banda prostakow psuje przyjemnosc z gry a poza tym wnosze do administracji o zdiecie rangi Moderatora Ordylowi : Wyslany: Dzisiaj 16:50 przez Ordyl1 NewRepublic napisal/a:Warna mozesz dac jedynie za zlamanie regulaminu Ordyl wiec nie wykorzystuj swej wladzy bo zle sie to zkonczy To nastraszyc ludzi juz nie mozna? ^^ A i zamykam temat, bo ludzie tu dorza do klutni (w tym ja- przyznaje sie) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ordyl2201 Posted August 22, 2010 Report Share Posted August 22, 2010 Ja twojego tematu napewno nie otworze a ze twoi koledzy mowi ze moj komentarz jest zalosny Mowa o tym "I tak wroci, jak nie dzis to jutro :)" - Nie wiem na jakiej podstawie moze pisac takie bzdury... a po 2 powiedz swoim kolega zeby przestali ublizac Zbojnik, do holandii jedz, tam toleruja gejostwo . zbujnik masz obzydliwy avatar i gadka o tolerancji mozesz zachowacv dla siebie a nie szezyc gejostwo... Nie mowiac jeszcze o ortografi jaka tam sie szerzy.... Cytaty z regulaminu: Na forum piszemy normalnie, bez:* PeKemoNoW* WIELKICH LITER* i innych nieestetycznych wymyslow Staramy sie rowniez pisac poprawna polszczyzna. 21. Za nieprzestrzeganie jakiegokolwiek punktu regulaminu grozi:* warn* ban na czas okreslony* ban staly Wiec cala ta banda dzieciakow ze tak powiem za przeproszeniem powinna dostac warny, razem z tym kolesiem co mi "niby" grozilem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KANAH Posted August 22, 2010 Report Share Posted August 22, 2010 Ordyl jak cytujesz to cytuj dobrze a nie odp***lasz maniane kanah napisal/a:zbujnik masz obzydliwy avatar i gadka o tolerancji mozesz zachowacv dla siebie a nie szezyc gejostwo... Ja tego nie napisalem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ordyl2201 Posted August 22, 2010 Report Share Posted August 22, 2010 Przepraszam, zle zakreslilem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts