NewRepublic Napisano 22 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Napisano 22 Sierpnia 2010 Prosze otworzyc temat "Pozdrawiam" Poniewaz tam wypowiadaja sie koledzy z gry pzodrawiaja iwg a banda prostakow psuje przyjemnosc z gry a poza tym wnosze do administracji o zdiecie rangi Moderatora Ordylowi : Wyslany: Dzisiaj 16:50 przez Ordyl1 NewRepublic napisal/a:Warna mozesz dac jedynie za zlamanie regulaminu Ordyl wiec nie wykorzystuj swej wladzy bo zle sie to zkonczy To nastraszyc ludzi juz nie mozna? ^^ A i zamykam temat, bo ludzie tu dorza do klutni (w tym ja- przyznaje sie)
Ordyl2201 Napisano 22 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Napisano 22 Sierpnia 2010 Ja twojego tematu napewno nie otworze a ze twoi koledzy mowi ze moj komentarz jest zalosny Mowa o tym "I tak wroci, jak nie dzis to jutro :)" - Nie wiem na jakiej podstawie moze pisac takie bzdury... a po 2 powiedz swoim kolega zeby przestali ublizac Zbojnik, do holandii jedz, tam toleruja gejostwo . zbujnik masz obzydliwy avatar i gadka o tolerancji mozesz zachowacv dla siebie a nie szezyc gejostwo... Nie mowiac jeszcze o ortografi jaka tam sie szerzy.... Cytaty z regulaminu: Na forum piszemy normalnie, bez:* PeKemoNoW* WIELKICH LITER* i innych nieestetycznych wymyslow Staramy sie rowniez pisac poprawna polszczyzna. 21. Za nieprzestrzeganie jakiegokolwiek punktu regulaminu grozi:* warn* ban na czas okreslony* ban staly Wiec cala ta banda dzieciakow ze tak powiem za przeproszeniem powinna dostac warny, razem z tym kolesiem co mi "niby" grozilem...
KANAH Napisano 22 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Napisano 22 Sierpnia 2010 Ordyl jak cytujesz to cytuj dobrze a nie odp***lasz maniane kanah napisal/a:zbujnik masz obzydliwy avatar i gadka o tolerancji mozesz zachowacv dla siebie a nie szezyc gejostwo... Ja tego nie napisalem
Ordyl2201 Napisano 22 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Napisano 22 Sierpnia 2010 Przepraszam, zle zakreslilem...
Rekomendowane odpowiedzi