Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nazywam sie Klaudia mam 18 lat, mieszkam w malej miejscowosci - kolo Opola, 'ucze sie' w LO, profil biologiczno - chemiczny.

Cierpie na bezsennosc, moge siedziec i siedziec, a co najlepsze, nic mi potem nie jest.

Na codzien, oprocz tzw. nauki w szkole, zajmuje sie robieniem zdjec, grafika. Troszeczke rysuje.

Kocham psy. Zbieram wszystko co jest z nimi zwiazane. A szczegolnie porcelanowe figurki.

Gralam na gitarze i klawiszach. (: Najlepiej wychodzi mi jednak gra na nerwach. (: Uwielbiam muzyke z lat 60,70 i 80. Jak dla mnie ma ona to cos, a to cos sprawia, ze chce tego sluchac. Jakiegos wybranego gatunku nie posiadam, poprostu co wpadnie w ucho.

Lubie siatkowke, jazde na rowerze, rolkach. Od czasu do czasu biegam, do sklepu i z powrotem. (:

Jestem strasznie uparta, niemila, zadziorna, buzia mi sie nie zamyka, uwielbiam sie klocic. Przewaznie stawiam na swoim. Szybko sie denerwuje, ale urazic mnie jest bardzo ciezko. Gdy jestem zla, bardzo czesto chce sie topic w Odrze, ale zazwyczaj to sa tylko puste slowa.

Zalet brak, wad cala masa.

Kocham mleko i jogurty. Nie wyobrazam sobie zycia bez nich.

Zbieram jednogroszowki.