Chesiu91 Napisano 17 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Chcial bym odwolac sie od warna za zniewazenie Gracza Zbojnik oraz Gracza Ordyl slowem " Gej " , jest mi niezmiernie przykro z tego powodu ze naruszylem temat TABU w dzisiejszym swiecie i tak okrutnym slowem jak gej obrazilem moich dwoch znajomych z komunikatora gadu gadu jak i ogam.online . Na wzglad iz slowo gej nie jest obraza , pod jakimkolwiek wzgledem byla mi dana podstawa do nazwania ich tak poprzez wymienie sie nickami z koncowka jednak ze bylo to w formie zartobliwej gdzie nikt z powyzszych panow tego nie zglosil Jest mi naprawde przykro ze tak sprawy sie potoczyly Zbojnik20:37:09dokladnie20:37:11: d20:37:19dodaj jeszcze ze lubie dlugie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Niema to tamto, czesto homoseksualiste okresla sie "gejem" - zreszta czesto sami sie tak nazywaja, bo wiedza, ze do siebie dystans rowniez trzeba miec. I tak jak pisal Chester, mial podstawy do nazwania nas tak a nie inaczej, Baa! On mogl nas tak nazwac, poniewaz znam go nie od dzisiaj i wiem, ze wszystkie jego jak to Deus okresliles obelgi sa w formie zartu - nigdy inaczej. Wiec rowniez wnioskuje, o sciagniecie Chesterowi warnow poniewaz nie ma cienia obrazy, wulgaryzmu w tym, co napisal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ordyl2201 Napisano 17 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Ja sie nie czuje urazony, (lubie jak mnie tak nazywaja xd) Chesiu fajny kumpel z gygy, mowiac do nas gej/gay/gay/gaj/homo itd, napewno nie mowil on to w formie obrazliwej, lecz z fajnym humorkiem, witajac nas. Wiec Wszechmogacy Deusie prosze Cie o zdjecie warnow Chesiu! KC:*! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NewRepublic Napisano 17 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Dziwie sie ze nie ma administratora w takiej chwili ^^ spamu od groma za sam ten temat powinien byc Warn ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 18 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 To na pw sobie takie docinki piszcie, nie na sb. Warn zostaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czekalek Napisano 21 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 a czy jesli pokaze komus z adminow srodkowy palec reki to odrazu oznacza to co wedlug nas oznacza?? nasze prawo nie ma zapisu odnosnie obrazy palcowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 22 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 a czy jesli pokaze komus z adminow srodkowy palec reki to odrazu oznacza to co wedlug nas oznacza?? nasze prawo nie ma zapisu odnosnie obrazy palcowej Idiotyzm tez jest karany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi