massimo Napisano 16 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Napisano 16 Sierpnia 2010 Witam , mam pytanko co sie dzieje z sms-em i oplata za tego smsa w chwili gdy wyslalem go przez nieuwage a byl juz wyczerpany limit smsow w danej kwocie chodzi tu o najwyzsza stawke i posrednia , poniewaz nie dostalem sms zwrotnego z kodem a sms poszedl. i jeszcze jeno , za dodatki dokupilem sobie wszystkich tych ludzikow co mi mieli niby pomoc w wydobyciu, badaniu krutrzym budwie itd-niestety na moje oko nic sie nie zmienilo , moze ktos to u mnie sprawdzic i mi odpisac czy wszystko jest OK ?
Gość Napisano 17 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Napisano 17 Sierpnia 2010 Zapewne przekroczenie limitu sms nie polega na tym, ze nie mozesz go wyslac.Wciaga pieniadze, ale za to nie dostajesz kodu zwrotnego [tak zawsze jest i wszedzie, kazdy zdziera jak najwiecej moze, wiec i firmy tego typu zaiste gorsze nie beda] Co do oficerow, na pewno Ci pomogli.Wejdz chocby w zakladki surowce i zobacz swoje dzienne wydobycie i porownaj do tego, ktore bylo przed zakupem. Ah, bylbym zapomnial - zamiast dodatkow polecam kupic http://www.uio.no/studier/emner/hf/ilos/POL1120/v06/undervisningsmateriale/pensumtekster/slownik.jpg
massimo Napisano 17 Sierpnia 2010 Autor Zgłoszenie Napisano 17 Sierpnia 2010 racja. co do oficerkow to wydobycie jest wieksze . to tak ale reszta sie nie rozni. Co do smsow po 23 zl.-jest napisane wyraznie 2 dziennie mozna wyslac ale pewnie chodzi ze 2 smsy na 24 godziny i tego wlasnie sie trzymam , ja wlasnie teraz wyslalem 2 smsy z jednego dostalem kod zwrotny a z drugiego smsa nic nie dostalem . Z calym szacunkiem do tej gry i wszystkich ludzi opiekujacymi sie ta gra ,to nie sa byle jakie pieniadze,przedwczoraj bylo to samo dltego pisze o problemie , lacznie stracilem juz prawie 50 zl.i nie moze tak byc ze to sobie od tak zniknie i zadna firma jaka by to nie byla nie moze sobie przywlaszczac kasy bez odzewu. prosze o jak najszybsza interwencje w tej sprawie , bo juz ta gra jest mi winna prawie piec dych.prosze o sprawdzenie czy jak moge podac numer z ktorego byly wysylane smsy. A co do tego co napisales Zbojnik to nie masz racji zyjemy w swiecie podatkow a podatki zawsze sa rozliczane z finansow zwanych cos za cos a te smsy co wysylam sa dosc drogie to po pierwsze a po drugie nie byly wyslane charytatywnie, i nawet na smsa nie waznego musisz dostac tresc zwrotna .a tu nie bylo nic.i napewno nie byly wyslane poza limitem i ten dzisiejszy tym bardziej wiec niech ktos jak moze pomoze w tej sprawie jak najszybciej . prosze. dziekuje
Gość Napisano 17 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Napisano 17 Sierpnia 2010 A na pewno tresc sms'a dobrze przepisales? Jezeli tak i jestes tego pewien w 100% - opisz problem na maila ogam teamu. [ Dodano: Wto 17 Sie, 2010 ]Ah i jak co, polecam sprawdzic reklamacje wapacza - to moze pomoze http://partner.wapacz.pl/zgloszenie_reklamacji
deusx Napisano 17 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Napisano 17 Sierpnia 2010 Poczytaj ten temat http://forum.ogam.online/viewtopic.php?t=3377
Rekomendowane odpowiedzi