nomad Napisano 8 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Napisano 8 Sierpnia 2010 W sytuacji farmienia z uzyciem dolaczanych z innych planet flot (wlasny ACS) brana jest pod uwage jedynie ladownosc pierwszej wyslanej floty - ladownosc pozostalych (dolaczonych w ACS-ie) flot jest ignorowana.
Kicha Napisano 8 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Napisano 8 Sierpnia 2010 Dokladnie. Tak samo, jak tylko osoba zakladajaca ACS dostaje punkt za wygrana walke. Nie wiem, czy mozna to zaklasyfikowac jako blad, gdyz deus juz o pisal .
deusx Napisano 8 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Napisano 8 Sierpnia 2010 I tak to ma byc, ACS pozwala na dolaczenie cudzej floty tylko i wylacznie w pomocy w ataku. ACS nie pomaga juz w transporcie zyskanych surowcow etc.
nomad Napisano 9 Sierpnia 2010 Autor Zgłoszenie Napisano 9 Sierpnia 2010 Troche to zalozenie mija sie z logika, ale skoro "tak ma byc" ..., to ok.Szkoda tylko, ze takie niuanse nigdzie nie sa opisane (a moze ja nie znalazlem?) i sporo zasad trzeba "odkrywac" metoda "macajewa". Brakuje mi takze dzialu WZORoW - metod obliczen - czasu trwania poszczegolnych badan- czasu trwania budowy- wydobycia na poszczegolnych poziomach kopaln W koncu to gra strategiczna wiec nalezaloby znac/moc policzyc parametry gry...
N9ne Napisano 9 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Napisano 9 Sierpnia 2010 Ale jak kumpel leci z nami...To chociaz powinien dostac RW... A tak to dostaje Osoba ktora zaklada ACS...Nie mozna bylo by tego poprawic zeby kazdy dostawal RW?
deusx Napisano 9 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Napisano 9 Sierpnia 2010 Ale jak kumpel leci z nami...To chociaz powinien dostac RW... A tak to dostaje Osoba ktora zaklada ACS...Nie mozna bylo by tego poprawic zeby kazdy dostawal RW? Dostaje rw...
Rekomendowane odpowiedzi