Differrus Posted August 8, 2010 Report Share Posted August 8, 2010 Dzialo EMP http://n300.pl.togra.pl/skins/xnova/gebaeude/405.gif Dzialo EMP stanowilo kolejny krok naukowcow do rozwoju idealnej broni: bylo swoistym udoskonaleniem dziala jonowego, o wiele wiekszym i potezniejszym. . Po bitwie szanse wynosza do 70%, ze uszkodzone urzadzenie bedzie mozna znowu doprowadzic od uzytku. Szybkie dziala przeciw: lekki mysliwiec - 3Szybkie dziala przeciw gwiazda smierci - 40Punkty strukturalne 250.000Sila powloki 1.800Sila ataku 1.125 Surki : 150.000 metal 100.000krysztal 75.000 deuter Wymagania : Technologia energetyczna 10Technologia jonowa 12Stocznia 5 Flota : Okret plazmowy Okret plazmowy posiada ogromna ilosc dzialek plazmowych, ktore doslownie wgryzaja sie w powloki ochronne na planecie, lecz aby moc budowac statki o tak zaawansowanej technologii trzeba miec mocno rozwinieta kazda dziedzine nauki. Szybkie dziala przeciw: Sonda szpiegowska - 7Szybkie dziala przeciw: Satelita sloneczny - 3Szybkie dziala od: Gwiazda smierci - 5Punkty strukturalne 350,000Sila powloki 650-800Sila ataku kolo 2K ladownosc 8.000 jednostek Surki : 225.000 metal 125.000 krysztal 20.000 deuter Predkosc podstawowa 8.000 Zuzycie paliwa(deuteru) 500 Reszte informacji to sie jeszcze zastanawiam To moje propozycje Dalem je kiedys na inne ogame Edit : A do drugiego gdzies mi obrazek z dysku zwial nie mialem go z projektem :/ To narazie wstepny projekt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neriel Posted August 8, 2010 Report Share Posted August 8, 2010 Impuls elektromagnetyczny (ang. electromagnetic pulse - EMP)Wiec... troche zjechales nazwe ^^ 1. Bez konkretnej ceny nie mam jak okreslic wartosci statku wzgledem innych.2. Wyjasnij cele wprowadzenia statkow.. Po co je dodawac, bo chyba nie z nudow..3. Obrona przed krazkami? Kregi nigdy nie stanowily zagrozenia dla planet, a jedynie dla LM, wiec bezcelowe jest dodawanie takich SD.4. Wiem, ze sie czepiam, ale obrazek EMP nie przedstawia dziala tylko sam promien i jest nieco za duzy ^^ Jesli masz jakis pomysl na statek to MUSI byc on specjalizowany w czyms, np. ostatnio Aurora weszla w celu obrony przed Bombowcami.Twoje pomysly CHYBA (bo jak juz pisalem, bez ceny nie porownam statkow) maja duza powloke, to nie da ci przewagi, chyba ze w bunkrze, ale juz jony maja duza powloke, wiec to zastosowanie jest juz zajete ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Differrus Posted August 9, 2010 Author Report Share Posted August 9, 2010 Dobra thx Popracuje jutro dam poprawione Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts