mlody Posted July 26, 2010 Report Share Posted July 26, 2010 Mysle ze na forum powinien byc ranking z kazdego UNI , ktory bedzie taki sam jak w grze . Wpadlem na taki pomysl poniewaz inni gracze i ja w tym rowniez jestem ciekawy jak przedstawia sie sytuacja w rankingu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kicha Posted July 26, 2010 Report Share Posted July 26, 2010 Jest to chyba pomysl zwiazany z forum, a nie gra, prawda? Jaki ranking ? Czego ? Pkt ? Ilosci walk ? Chodzi Ci o cale statystyki, czy rekordy ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mlody Posted July 26, 2010 Author Report Share Posted July 26, 2010 Ogolny ranking czyli : punkty , obrona , flota , budynki , bitwy . Oraz ewentualnie rekordy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kicha Posted July 26, 2010 Report Share Posted July 26, 2010 To w sumie nic nie stoi na przeszkodzie, zeby jakis uzytkownik forum grajacy na danym Uni zalozyl temat i prowadzil takie statystyki . Link to comment Share on other sites More sharing options...
KANAH Posted July 26, 2010 Report Share Posted July 26, 2010 A tak naprawde co stoi na przeszkodzie wejsc na konto i zobaczyc statystyki? Przepisywanie tu calych statystyk i aktualizacja ich to zajecie na 3 etaty. Nie wiem czy ktos bylby zainteresowany. Pomysl odpada, mozna jedynie dac linki do statystyk i odblokowac dla niezalogowanych I to mozna zrobic wtedy nie bedzie problemu i dodatkowej roboty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nem0 Posted July 26, 2010 Report Share Posted July 26, 2010 A na uni 4 jesli jest ciagle przeliczanie co 1h to wspolczuje(nie wiem dokladnie bo nie gram tam) a jak bys nie uzupelnial na biezaco to by sie ludzie buntowali Link to comment Share on other sites More sharing options...
deusx Posted July 26, 2010 Report Share Posted July 26, 2010 Pomysl odpada, mozna jedynie dac linki do statystyk i odblokowac dla niezalogowanych Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts