mlody Napisano 26 Lipca 2010 Zgłoszenie Napisano 26 Lipca 2010 Mysle ze na forum powinien byc ranking z kazdego UNI , ktory bedzie taki sam jak w grze . Wpadlem na taki pomysl poniewaz inni gracze i ja w tym rowniez jestem ciekawy jak przedstawia sie sytuacja w rankingu .
Kicha Napisano 26 Lipca 2010 Zgłoszenie Napisano 26 Lipca 2010 Jest to chyba pomysl zwiazany z forum, a nie gra, prawda? Jaki ranking ? Czego ? Pkt ? Ilosci walk ? Chodzi Ci o cale statystyki, czy rekordy ?
mlody Napisano 26 Lipca 2010 Autor Zgłoszenie Napisano 26 Lipca 2010 Ogolny ranking czyli : punkty , obrona , flota , budynki , bitwy . Oraz ewentualnie rekordy
Kicha Napisano 26 Lipca 2010 Zgłoszenie Napisano 26 Lipca 2010 To w sumie nic nie stoi na przeszkodzie, zeby jakis uzytkownik forum grajacy na danym Uni zalozyl temat i prowadzil takie statystyki .
KANAH Napisano 26 Lipca 2010 Zgłoszenie Napisano 26 Lipca 2010 A tak naprawde co stoi na przeszkodzie wejsc na konto i zobaczyc statystyki? Przepisywanie tu calych statystyk i aktualizacja ich to zajecie na 3 etaty. Nie wiem czy ktos bylby zainteresowany. Pomysl odpada, mozna jedynie dac linki do statystyk i odblokowac dla niezalogowanych I to mozna zrobic wtedy nie bedzie problemu i dodatkowej roboty
Nem0 Napisano 26 Lipca 2010 Zgłoszenie Napisano 26 Lipca 2010 A na uni 4 jesli jest ciagle przeliczanie co 1h to wspolczuje(nie wiem dokladnie bo nie gram tam) a jak bys nie uzupelnial na biezaco to by sie ludzie buntowali
deusx Napisano 26 Lipca 2010 Zgłoszenie Napisano 26 Lipca 2010 Pomysl odpada, mozna jedynie dac linki do statystyk i odblokowac dla niezalogowanych
Rekomendowane odpowiedzi