Kapi44 Posted July 14, 2010 Report Share Posted July 14, 2010 A wiec, nie wiem czy jakiis temat czy pomysl juz byl, ktory dotyczyl tego zagadnienia. Dlatego pisze. Sami doskonale wiecie, ze po galaktyce "wala" sie wiele kont porzuconych.Lecz sa tez takie ktore sa porzucone ale maja "U" (urlop) i sa nie naruszalne. A moj pomysl dotyczy tego aby po pewnym czasie z konta automatycznie zostala sciagniety "U". Juz pisze jak ja bym to widzial. A mianowicie: teraz sa 2 oznaczeni i -nieaktywny 7dni I - nieaktywny 28dni.Wprowadzic trzecie "X" ( X do wpisania ) oznaczalo by przygotowanie do zdiecia "U" lub juz bez tego oznaczenia ale,Zapewne ktos powie, ale ja chce wziac "U" dlugo terminowy. Na to tez jest rozwiazanie. Po uplywie 28dni od czasu ostatniej aktywnosci wlasciciel konta dostawal by meil z Wiadomoscia ze jego konto jest przeznaczone do zdjecia urlopu.I aby tego uniknac proszony jest o zalogowanie czy cos. Co wy na to ? ]:> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neriel Posted July 14, 2010 Report Share Posted July 14, 2010 Jak sie nie wie to sie sprawdza.. W tym samym dziale jest temat, wiec najwyrazniej nawet nie popatrzales czy taki juz byl.. http://forum.ogam.online/viewtopic.php?t=3158 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kapi44 Posted July 14, 2010 Author Report Share Posted July 14, 2010 Zonk, nie widzialem. To jesli byl, czy weszlo to w zycie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kam1000 Posted July 14, 2010 Report Share Posted July 14, 2010 Moja odpowiedz brzmi tak chce jechac top 200 zdejmujcei urlopy tym osobom co nie sa aktywni juz 50 dni Link to comment Share on other sites More sharing options...
deusx Posted July 14, 2010 Report Share Posted July 14, 2010 Jak chcesz wziac urlop na powyzej 50 dni, to nie wieze, ze nie znajdziesz przez ten ten okres paru sek na zalogowanie sie, i przedluzenie automatycznie o kolejne 50dni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kundzia Posted July 14, 2010 Report Share Posted July 14, 2010 Dokladnie nawet okres 28 dni jest wystarczajacym. Ale wiadomo wakacje i dwa miesiace mozna byc poza domkiem wiec proponowalbym okres 60 dni choc jak pisalem 28 powinno wystarczyc. Sa kawiarnie internetowe gdzie na moment mozna sie zalogowac a nawet z telefonu kom ktory raczej kazdy z nas posiada. No i od czego ma sie kumpli.. 1 SMS i kolega tez moze urlop zalaczyc Dokladnie tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neriel Posted July 14, 2010 Report Share Posted July 14, 2010 No i od czego ma sie kumpli.. 1 SMS i kolega tez moze urlop zalaczyc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts