DAREK2104 Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 WITAMdebris z obrony powinien byc wlaczony z prostej przyczyny jest malo flot bo kazdy liczyc umieutrzymanie floty kosztuje i jeszcze surka zablokowana nie mowie juz o ryzyku stracenia flotydlatego powinno sie oplacac miec flote i farmic wiem co na to odpowiecie ze slawek daje rade tyle wiem ale nowi nie wybuduja floty odrazu ktora mu dorowna a on wszystkich dodatkow nie wykupia jak na razie robi sie z tego gigantyczna gra eko na tym wszyscy skorzystaja nawet slawek co za bardzo mi nie pasuje hehepozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kicha Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 Obrona ma bronic i odstraszac, a nie przyciagac i zachecac do farmienia.Zrobienie derbisu z obrony spowodowaloby, ze nikt by jej nie budowal, bo po co ? Po co wystawiac surowce jak na tacy dla kogos, jak nie ma nawet mozliwosci uciec nia z planety ? Bylo to juz opisywane pare razy - nie zostanie to wprowadzone chocby nie wiem co . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kapi44 Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 Nawet na zwyklym Ogame zrezygnowali z tego szybko, powod (czytaj wyzej) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAREK2104 Posted July 3, 2010 Author Report Share Posted July 3, 2010 to tylko pomysl ale widze ze kawy juz wam nie trzebaladnie was rozbudzilempozdrawiam [ Dodano: Sob 03 Lip, 2010 ]Kicha, czesc co z moim zgloszeniem bledu [ Dodano: Sob 03 Lip, 2010 ]dobra jak byl temat to zamykaj ten pomysl nie wiedzialem jestem nowysory i pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts