DAREK2104 Napisano 3 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 WITAMdebris z obrony powinien byc wlaczony z prostej przyczyny jest malo flot bo kazdy liczyc umieutrzymanie floty kosztuje i jeszcze surka zablokowana nie mowie juz o ryzyku stracenia flotydlatego powinno sie oplacac miec flote i farmic wiem co na to odpowiecie ze slawek daje rade tyle wiem ale nowi nie wybuduja floty odrazu ktora mu dorowna a on wszystkich dodatkow nie wykupia jak na razie robi sie z tego gigantyczna gra eko na tym wszyscy skorzystaja nawet slawek co za bardzo mi nie pasuje hehepozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 3 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Obrona ma bronic i odstraszac, a nie przyciagac i zachecac do farmienia.Zrobienie derbisu z obrony spowodowaloby, ze nikt by jej nie budowal, bo po co ? Po co wystawiac surowce jak na tacy dla kogos, jak nie ma nawet mozliwosci uciec nia z planety ? Bylo to juz opisywane pare razy - nie zostanie to wprowadzone chocby nie wiem co . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapi44 Napisano 3 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Nawet na zwyklym Ogame zrezygnowali z tego szybko, powod (czytaj wyzej) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAREK2104 Napisano 3 Lipca 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 to tylko pomysl ale widze ze kawy juz wam nie trzebaladnie was rozbudzilempozdrawiam [ Dodano: Sob 03 Lip, 2010 ]Kicha, czesc co z moim zgloszeniem bledu [ Dodano: Sob 03 Lip, 2010 ]dobra jak byl temat to zamykaj ten pomysl nie wiedzialem jestem nowysory i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi